Închide meniul

Gigi Becali, gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul pe care i-l oferă

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 23:52

Reclamă
Gigi Becali, gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul pe care i-l oferă

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali este gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să „spargă banca” pentru salariul fundaşului central de la Cremonese, fiind dispus să-i ofere anual suma de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş se află pe radarul celor de la FCSB, însă salariul acestuia este un impediment în oficializarea transferului.

Gigi Becali, gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Conform gsp.ro, Gigi Becali este dispus să-i accepte pretenţiile salariale imense ale lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera e gata să îi plătească stopper-ului de 33 de ani un salariu anual de aproximativ jumătate de milion de euro.

Acest fapt l-ar transforma pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fundaşul ar fi peste Florinel Coman în clasamentul salariilor din prima ligă din România. „Mbappe de România” câştigă anual suma de 360.000 de euro, la FCSB, acesta primind o mărire de salariu după evoluţiile din sezonul trecut.

Gigi Becali declara recent că se află în negocieri cu Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a mărturisit că salariul pe care îl cere fundaşul este echivalent cu un transfer definitiv al lui Andrei Burcă de la CFR Cluj, un alt stopper care s-a aflat pe lista roş-albaştrilor.

Reclamă

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Vlad Chiricheş a mai fost legitimat la echipa „roș-albastră” în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Alături de FCSB, Chiricheș a reușit să câștige două titluri de campion, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și o Supercupă a României, în sezonul 2013/2014.

După plecarea de la echipa patronată de Gigi Becali, fostul căpitan al echipei naționale a fost legitimat la Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Până în acest moment, FCSB a oficializat un singur transfer, anume Alexandru Băluţă. De asemenea, roş-albaştrii s-au înţeles şi cu Siyanbonga Ngezana şi cu Damjan Djokovic, cei doi urmând a fi prezentaţi la echipă în următoarea perioadă.

Gigi Becali, gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului

Gigi Becali e gata să-i bage în şedinţă pe jucătorii FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că nu mai vrea să-şi vadă fundaşii apărându-se în propriul careu, în următorul sezon. În acest sens, latifundiarul din Pipera a dezvăluit din nou că vrea să mai transfere un fundaş central, în această perioadă de mercato.

Gigi Becali a dezvăluit cum vrea să arate defensiva FCSB-ului, în următorul sezon. Latifundiarul din Pipera nu vrea să-şi mai vadă apărătorii degajâng din propriul careu. În caz contrar, patronul roş-albaştrilor a declarat că va merge la baza din Berceni a echipei pentru a-i băga în şedinţă pe jucătorii lui Elias Charalmbous.

„Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri.

Dacă se apără aşa, imediat mă duc la bază şi fac şedinţă cu ei. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea ‘zbang’ lumânare în sus sau dă aiurea în ea.

Nu, dacă vine mingea la el şi este singur, o opreşte şi pasează. Iese cu mingea la picior, nu mai vreau să dăm aşa în ele”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și