Închide meniul

Andre Duarte pleacă de la FC U Craiova 1948. Va fi antrenat de un nume uriaş al fotbalului mondial, în Serie B

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2023, 12:13

Reclamă
Andre Duarte pleacă de la FC U Craiova 1948. Va fi antrenat de un nume uriaş al fotbalului mondial, în Serie B

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta

Andre Duarte, în timpul unui meci / Hepta

Andre Duarte (25 de ani) pleacă de la FC U Craiova 1948 şi va fi antrenat de un nume uriaş al fotbalului mondial, Alessandro Nesta. Fundaşul portughez dorit de Gigi Becali va ajunge în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Italia, Duarte s-a înţeles deja cu Reggiana, echipă care tocmai ce a promovat în Serie B. Acolo, va fi antrenat de Nesta, cel care a semnat recent contractul valabil până în 2024.

Andre Duarte pleacă de la FC U Craiova 1948

Duarte va ajunge la Reggiana, o echipă care are obiectiv în acest sezon menţinerea în Serie B. El pleacă de la Craiova lui Mititelu după 42 de meciuri disputate.

Rămâne de văzut ce va face conducerea oltenilor. Mititelu susţine că jucătorul cotat la 750.000 de euro mai are contract cu echipa până în vara lui 2024. De cealaltă parte, agentul lui Duarte anunţă că înţelegerea expiră în această vară.

Mesajul lui Andre Duarte, la final de sezon

Andre Duarte a avut un mesaj pentru fanii lui FC U Craiova 1948, la finalul unui sezon în care oltenii au fost aproape de cupele europene.

Reclamă

„Încă un an se apropie de final. Dintre toți, cel mai provocator și dificil, atât profesional, cât și personal, dar termin cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, mulțumesc colegilor mei care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi în care am ajuns. În al doilea rând, un cuvânt adresat fanilor care au arătat întotdeauna o imensă bunătate față de mine pe care nu o voi uita niciodată. În cele din urmă, mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în carieră și mi-au oferit ocazia să arăt ce pot la un nivel superior.

După 45 de jocuri și 4110 minute, este timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru noul sezon care urmează, care cu siguranță îmi va aduce noi provocări și obiective”, a scris Andre Duarte pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Dispută Gigi Becali – Adrian Mititelu pe subiectul Andre Duarte

În trecut, Gigi Becali nu a făcut un secret din faptul că şi-l doreşte pe Andre Duarte. Adrian Mititelu l-a trimis pe Gigi Becali la rivala CSU Craiova pentru jucători.

„FCSB să se ducă la CSU, că se mulează jucătorii pe ei! Toți jucătorii care au fost la clubul ăla au fugit acolo (n.r. – la FCSB), cei mai mulți dintre ei. Nu știu nimic despre oferte, nu mi-a spus nimeni că îl vrea pe Bahassa sau pe Bauza.

În principiu, există discuții pentru Pepe (n.r. – Bauza), dar nu în România. Pepe și Dragoș Albu sunt jucători căutați la ora asta. În rest, nimeni nu a întrebat de nimeni. Vrem să avem o echipă puternică la anul, mai ales că CSU s-a întărit cu Mitriță, am înțeles că o să vină și Băluță. Nu putem să ne facem de râs în meciurile cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu într-o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și