Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre Dorin Rotariu: „Îl urmăresc de foarte mult timp! Vom face performanță”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 18:19

Reclamă
Gigi Becali, noi detalii despre Dorin Rotariu: Îl urmăresc de foarte mult timp! Vom face performanță”

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit noi detalii despre Dorin Rotariu. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre noua achiziție a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de astăzi, vicecampioana României l-a prezentat oficial atacantul care a trecut și pe la Dinamo. Acesta va purta tricoul cu numărul 29 la formația „roș-albastră”, pregătită de Elias Charalambous.

Gigi Becali, noi detalii despre Dorin Rotariu. Ce a spus despre noua achiziție

După ce transferul jucătorului de 28 de ani a fost oficializat, Gigi Becali a vorbit despre noua sa achiziție. Latifundiarul din Pipera este de părere că FCSB nu mai poate rata titlul în acest an, având în vedere că lotul pe care Elias Charalambous îl are la dispoziție este foarte solid.

De asemenea, patronul a dezvăluit faptul că îl urmărește de foarte mult timp pe Dorin Rotariu și că este unul dintre jucătorii pe care îi apreciază.

„Pe Rotariu îl urmăresc de foarte mult timp, mi-a plăcut întotdeauna de el, este jucătorul de care aveam mare nevoie pentru că îmi acoperă cel puțin două posturi, cel de atacant extremă dreapta și vârf împins.

Reclamă

O să vedeți că vom face performanță și vom merge împreună cu Rotariu spre titlu, anul ăsta nu avem cum să-l mai ratăm. Am făcut o echipă foarte bună și mă bucur că am rezolvat transferul, mai ales că e un fotbalist polivalent, care joacă aproape orice”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Dorin Rotariu a revenit în România după 7 ani. Atacantul a fost vândut în anul 2017, de către Dinamo, la Club Brugge, pentru suma de 2,2 milioane de euro. În cariera sa, noul jucător de la FCSB a jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Marian Iancu, impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Fostul patron de la Poli Timișoara este de părere că Dorin Rotariu o poate ajuta pe FCSB în lupa pentru titlu din acest sezon. Marian Iancu a declarat că atacantul de 28 de ani ar putea reintra astfel și în vizorul echipei naționale pregătite de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Dorin Rotariu are calități fizice foarte bune și provine dintr-o familie fantastică. El este cu adevărat un jucător devotat fotbalului. Prin urmare, mutarea făcută de Gigi Becali este una foarte bună pentru FCSB.

Este bine și pentru el, pentru că poate reintra în circuitul naționalei României. Subliniez, un transfer foarte bun pentru Steaua, așa cum îi spun eu”, a spus Marian Iancu, potrivit prosport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
Vezi toate știrile
Citește și