Închide meniul
EXCLUSIV

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah: „Au luat jucători pe alte posturi! Mai e timp!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 23:45 / Actualizat: 17 ianuarie 2023, 14:01

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah: Au luat jucători pe alte posturi! Mai e timp!”

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi înțeles cu Kelvin Yeboah!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, s-a vorbit despre faptul că nemții de la Augsburg ar dori să-l transfere pe Andrei Cordea de la FCSB. Însă, potrivit fanatik.ro, formația din Bundesliga s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah (22 de ani), atacant central la Genoa.

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah

Adrian Neaga, impresarul lui Andrei Cordea, lasă de înțeles că negocierile cu Augsburg încă ar fi de actualitate. În plus, atrage atenția la faptul că echipa germană, în această iarnă, nu a transferat niciun jucător pe postul de bază al lui Cordea, cel de extremă dreapta.

„Am văzut că toate ziarele au preluat chestia asta… Dacă vă uitați pe site-ul lor, vedeți și voi ce jucători au luat. Veți afla la momentul oportun, dacă se face sau nu se face. Nu știm! Negociem de foarte mult timp. Vom vedea finalul! Mai e timp! Dacă toate ziarele au preluat același lucru… ce mai contez eu care spun ceva?

N-am cuvinte să spun în momentul acesta, dacă mai e de actualitate sau nu. Vom vedea! Cât e perioada de transferuri deschisă… vom vedea ce se va întâmpla. Dacă intrați pe site-ul lor, veți vedea ce jucători au lua. Au luat fundaș stânga, au luat alte posturi. Vom vedea… perioada e deschisă. Important este să vină cineva cu suma cerută de Steaua (n.r. șase milioane de euro)”, a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Andrei Cordea, cifre senzaționale la FCSB

Andrei Cordea are un sezon extraordinar la FCSB. Acesta a dat opt goluri și cinci pase decisive, în 30 de partide bifate pentru formația bucureșteană.

Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara lui 2021, de la Academica Clinceni, pentru 50.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și