Închide meniul

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu! Jucătorul schimbat la pauză, în derby-ul Farul – FCSB

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 22:11

Reclamă
Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu! Jucătorul schimbat la pauză, în derby-ul Farul – FCSB

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu în derby-ul Farul - FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu în derby-ul Farul – FCSB! Patronul vicecampioanei a mai luat o decizie radicală, la pauza duelului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul cu bani de la FCSB a „tăiat în carne vie” și în prima repriză, atunci când l-a înlocuit pe Eduard Radaslavescu cu Octavian Popescu.

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu

Tânărul jucător a fost scos din teren de patron după ce a fost surprins în timp ce înjura un fan al campioanei en-titre.

De asemenea, la pauză, Gigi Becali a hotărât să îl înlocuiască și pe Vali Crețu, care a fost utilizat din primul minut, în poziția de fundaș dreapta.

În locul acestuia, patronul a hotărât să îl introducă în teren pe „racheta” Nana Antwi.

Reclamă

Vali Crețu este aproape de plecarea de la FCSB, având în vedere că înțelegerea acestuia cu vicecampioana României expiră în vara acestui an. De asemenea, pe lista plecărilor din această vară mai există și nume precum Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad sau Risto Radunovic.

Cel din urmă a spus chiar după un meci că își dorește să câștige campionatul alături de FCSB, iar apoi să plece de la echipa antrenată de Elias Charalambous.

Eduard Radaslavescu a înjurat un fan, iar Gigi Becali l-a schimbat după 28 de minute

Eduard Radaslavescu a înjurat un fan, iar Gigi Becali l-a schimbat după 28 de minute! Jucătorul impus în primul 11 de patron a avut o reacție necontrolată, în debutul partidei, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de omul cu bani de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Farul și FCSB contează pentru etapa a 2-a din playoff și are o miză imensă. Atmosfera tensionată s-a simțit și în acest dialog, între jucătorul de la FCSB și fanul advers.

În minutul 7 al duelului de la Ovidiu, Eduard Radaslavescu a avut ceva de împărțit cu un suporter al Farului. Jucătorul de la FCSB i-a adresat o serie de înjurături acestuia, înainte de a repune mingea în joc. (VEZI AICI IMAGINI CU GESTUL LUI RADASLAVESCU)

Comentatorul digisport.ro a reacționat imediat și a condamnat gestul făcut de tânărul jucător al vicecampioanei:

”Are ceva de împărțit cu spectatorii Radaslavescu, dar ar trebui să se concentreze pe jocul lui pentru că până acum Dussaut a făcut două curse, iar el nu a reușit să-l urmărească”, a spus unul dintre comentatori.

”O înjurătură urâtă”, a completat și cel de-al doilea comentator.

Radaslavescu a fost înlocuit în minutul 28 al partidei, cu Octavian Popescu, cel mai probabil după un ordin venit din partea lui Gigi Becali.

Pe drum spre vestiare, colegii săi l-au consolat și i-au transmis mesaje de susținere, iar jucătorul nu a dat mâna cu niciun om din staff-ul FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și