Închide meniul

Giovanni Becali, dezvăluiri din interior despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali: „25 de milioane nu este o sumă exagerată. Şi-a făcut bine calculele!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2023, 23:50

Reclamă
Giovanni Becali, dezvăluiri din interior despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali: „25 de milioane nu este o sumă exagerată. Şi-a făcut bine calculele!

Giovanni Becali, dezvăluiri din interior despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali

Gigi Becali, alături de Giovanni Becali şi Victor Becali / Hepta

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri din interior despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a anunţat, luni, că va accepta orice ofertă de 25 de milioane de euro pe care o va primi pentru pachetul majoritar de acţiuni a clubului din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după înfrângerea suferită de FCSB în derby-ul cu Rapid, scor 0-1, în Giuleşti. L-a acuzat în termeni duri pe arbitrul Horaţiu Feşnic şi a precizat că din cauza lui s-a hotărât să renunţe la echipă. A ieşit la atac şi la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Giovanni Becali, dezvăluiri din interior despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali

Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Latifundiarul din Pipera a mai anunţat şi în trecut că vinde echipa pe care o patronează de două decenii. Vărul său, Giovanni Becali, a recunoscut că Gigi Becali este acum mai aproape ca niciodată să se ţină de plan. Dacă i se vor oferi 25 de milioane de euro, iese din fotbal!

Reclamă

La cum îl știu eu, nu cred că se poate despărți de FCSB. Dar e și problema familiei, a fetelor, are o vârstă. Am și eu băieți care stau în față. Are două nepoate și are și el nevoie de liniște. Biserica e o chestie obligatorie pentru el.

Părerea mea e că dacă e ceva care să îi ofere într-adevăr suma cerută, probabil s-ar desparte de FCSB. E deja acolo de 20 și ceva de ani.

În situația asta, cred că e o sumă logică pe care a cerut-o. Nici exagerată, nici mică. Ce a băgat, ce își poate recupera și eu cred că și-a făcut bine calculele. Trebuie să vedem pe cine găsim să dea măcar astea 25 de milioane„, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni e sigur că fotbalul românesc va avea de suferit în cazul în care Gigi Becali nu va mai investi la FCSB.

Eu cred că Gigi are dreptate cu tot ceea ce vrea să facă în acest moment. Ar fi o pierdere pentru că era singurul investitor care mai cheltuia 2-3, 4 milioane de euro pe jucători. Toți jucătorii care sunt la ei, a plătit bani.

Era singurul. Restul ce cumpărau? Luau jucători liberi sau din divizia a doua sau a treia de prin Franța. El și Craiova. Și Clujul, însă ei n-au investit în tineri. Nu e adevărat, nu mi-a spus nimic să vând toți jucătorii. Dar când voi avea o ofertă i-o voi pune în față„, a precizat agentul FIFA.

Totuşi, Giovanni Becali se aşteaptă ca milionarii români să nu se îngrămădească cu oferte.

„Sunt mulți oameni, dar sunt acoperiți, stau liniștiți. Își văd de treabă pe la Monte Carlo, în insule proprietate privată, pentru că orice destrăbălare ar aduce și organele. Vin și problemele„, a mai spus el, pentru sursa citată anterior.

Eşecul cu Rapid a îndepărtat-o pe FCSB de titlul pe care fanii îl aşteaptă de opt ani. Roş-albaştrii au 37 de puncte, cu cinci mai puţin decât liderul Farul. Pentru FCSB urmează deplasarea în Bănie, cu Universitatea Craiova. Partida va fi duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Valeriu Iftime anunță că este gata să achite suma cerută de Gigi Becali

Valeriu Iftime susține că este dispus să ofere suma cerută de Gigi Becali pentru a renunța la FCSB. Însă, omul de afaceri moldav este convins că intențiile declarate de patronul FCSB-ului nu sunt reale și că va rămâne la „cârma” formației roș-albastre.

Reclamă

Am auzit de domnul Becali. Bine, el e nervos acuma și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani. Pe de altă parte, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă (n.r. clubul). Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună. Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și