Închide meniul

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2024, 16:06

Reclamă
Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Patronul roş-albaştrilor a încercat să se întărească pentru campionat şi cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a oferit 1.1 milioane de euro pentru Vladislav Blănuță. Mititelu a respins însă oferta. Blănuţă e împrumutat la U Cluj până în vara anului viitor.

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

Atacantul pentru care Becali a oferit 1.1 milioane de euro e cotat de site-ul transfermarkt.com la 500.000 de euro.

Blănuţă are un start de sezon foarte bun în Liga 1. În 7 meciuri a marcat 4 goluri pentru U Cluj.

Am făcut ofertă de 1,1 milioane de euro pentru Blănuță. Mititelu a zis că nu, că speră să ia pe el 5-6 milioane de euro. Bine, tată, vezi să nu rămâi cu el în brațe”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Cristi Balaj se teme, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Daniel Bîrligea: „FCSB ar fi o forţă pe plan internaţional!”

Cristi Balaj a recunoscut că se teme de ceea ce ar putea deveni FCSB, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Daniel Bîrligea. Dacă Neluţu Varga ar accepta propunerea rivalilor, preşedintele lui CFR Cluj este sigur că Dan Petrescu ar păstra şanse minime la titlu.

Patronul campioanei en-titre din Liga 1 a anunţat public că este dispus să achite 1.5 milioane de euro pentru golgheterul CFR-ului. Mai mult, ardelenii ar primi şi 20% dintr-un viitor transfer.

Cristi Balaj nu îşi doreşte ca Bîrligea să ajungă la FCSB. Oficialul grupării din Gruia a avut prima reacţie după oferta făcută de Becali.

Reclamă

Dacă o echipă din România îl transferă pe Bîrligea, se luptă clar la campionat. Orice este posibil (n. r. să plece Bîrligea în vară).

FCSB este una dintre echipele cu care ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Este foarte greu să dai un jucător foarte bun, pe care te-ai bazat, să îl dai la un club cu care te lupți pentru îndeplinirea unui obiectiv. Mai ales în contextul în care ai oferte mai bune. Ce e foarte important, când vorbim de transferuri, este că e foarte important ce își dorește jucătorul. Nu este suficientă oferta, este foarte important ce își dorește jucătorul să facă. Suntem deschiși să transferăm orice jucător, vezi istoricul Rapid.

„Orice ofertă care vine, o analizăm”

Toți jucătorii care au mers la Rapid au demonstrat, indiferent că vorbim de Braun, Petrila modul în care evoluează, Krasniqi, Dugandzic și rămâne de văzut. Orice ofertă care vine, indiferent că este din România, dar în contextul în care este interesantă pentru club, o analizăm.

Dacă Bîrligea și îmi asum acești termeni pe care o să îi folosesc, va ajunge la FCSB, am avea șanse foarte mici pentru a câștiga campionatul și ar fi o forță nu doar în România, dar și pe plan internațional, în competițiile europene. Îi cunosc calitățile. Are un caracter puternic și am remarcat, chiar dacă rata, el era consecvent și nu întâmplător a ajuns să înscrie atâtea goluri. FCSB ar fi mult mai puternică cu un atacant de nivelul lui Bîrligea”, a declarat Cristi Balaj pentru sursa citată.

CFR Cluj ar fi primit deja trei oferte din străinătate pentru atacantul de 24 de ani. Bîrligea a ajuns în Gruia la începutul anului 2022. Neluţu Varga le-a plătit atunci 100.000 de euro italienilor de la Teramo.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a decis să îl vândă pe Daniel Bîrligea la FCSB! Promisiunea milionarului: „Puteţi fi siguri”

18:50

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

18:49

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

18:38

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

18:38

Mihai Lixandru ratează dubla cu Kosovo şi Lituania! Mircea Lucescu a decis cine îl va înlocui pe jucătorul FCSB-ului

18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și