Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte o super-campanie de transferuri în iarnă la FCSB! Are 10 jucători pe listă: „Vom alege cu grijă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 8:58

Gigi Becali pregăteşte o super-campanie de transferuri în iarnă la FCSB! Are 10 jucători pe listă: „Vom alege cu grijă

Gigi Becali pregăteşte o super-campanie de transferuri în iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali pregăteşte o super-campanie de transferuri în iarnă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali în privinţa transferurilor, finul său, Florin Vulturar, a dezvăluit că sunt 10 nume în acest moment pe lista de achiziţii a FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar este cel care se ocupă de identificarea unor jucători în Africa. Becali l-a transferat, de altfel, pe Siyabonga Ngezana din Africa de Sud, iar acesta s-a impus ca titular la FCSB în centrul defensivei.

Gigi Becali pregăteşte o super-campanie de transferuri în iarnă la FCSB!

”Vrem să facem o super-echipă. Nu ne grăbim să transferăm. Urmărim mai mulți jucători dintre care vom alege. Momentan, lista este de 10 jucători pe care i-am dat la analizat oamenilor mei. Vom alege cu grijă!”, a declarat Florin Vulturar pentru digisport.ro.

Gigi Becali a declarat că, până în iarnă, atunci când va aduce cel puţin un atacant, vârf împins va juca David Miculescu.

”Eu am stabilit asta, că trebuie să încercăm cu el (n.r. – cu David Miculescu atacant) acolo. Nu am o opinie diferită de Mihai Stoica. Păi, o să-l titularizăm. O să facem ce spune MM Stoica şi gata.

Reclamă

Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul, dar asta este şi opinia mea. Şi a lui Pinti (n.r. Mihai Pintilii), şi a lui Charalambous. Deci, împreună am stabilit asta”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Becali a studiat mai multe variante pentru atacul echipei sale, încercându-l pe acea poziţie şi pe Dorin Rotariu, care nu a dat însă randamentul dorit de latifundiarul din Pipera.

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Vrea să ia gratis un jucător!

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Patronul celor de la FCSB a pus ochii pe un jucător de la o rivală din campionat, pe care dorește să îl aducă, pe gratis, în lotul pregătit de Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Yassine Bahassa, care este legitimat în prezent la FCU Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Latifundiarul din Pipera este convinsă că îl poate aduce pe atacant la FCSB fără a cheltui vreo sumă de bani.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că a fost întrebat dacă ar dori să îl transfere pe Bahaasa la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a transmis faptul că nu dorește să cheltuie vreun ban pentru transferul acestuia și că așteaptă pentru a-l aduce pe gratis în echipa lui Elias Charalambous.

„M-a întrebat cineva dacă vrem să îl luăm pe Bahassa. Am zis că nu dau bani pe el, pentru că nu știu cât dau. Păi, pot să îl iau gratis, de ce să dau? (n.r. Vă place Bahassa?) Nu știu, domn-le. Nu mai țin minte”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Francezul de 31 de ani a ajus la FCU Craiova în vara anului 2022, pe gratis, după despărțirea de Quevilly Rouen. Până în momentul de față a adunat 58 de partide în tricoul oltenilor, în care a marcat 6 goluri și a oferit 11 pase decisive. În momentul de față, Bahassa este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Bahassa a jucat pentru: FCE MA, US Lormont, Lege Cap-Ferret, Stade Bordelais, US Avranches și Quevilly Rouen.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și