Închide meniul

Gigi Becali, prima masură după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Altfel desființez echipa!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2022, 0:39

Gigi Becali, prima masură după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Altfel desființez echipa!

FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Gigi Becali "sacrifică" meciul din Conference League

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gigi Becali, prima masură după Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • Anunțul făcut de patronul roș-albaștrilor

Gigi Becali a anunțat prima măsură după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Patronul roș-albaștrilor a dat ordin ca Nicolae Dică să introducă rezervele în Conference League. Latifundiarul din Pipera vrea să se asigure că echipa lui va prinde play-off-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce să fac, pot face ceva? Asta e situația. Dacă avem 8 puncte, ce perspectivă? Singurul lucru pe care îl doresc acum e play-off-ul, altfel am pierdut un an. Eu nu cred că o să pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul și să câștigăm alea 2 meciuri.

Gigi Becali, prima măsură după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Lupta noastră la ora asta e cu Petrolul, nu cu CFR Cluj sau Craiova. Cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA… cu ei ne batem.

Reclamă

Faptul că toți jucătorii care au fost în teren la calificare, sunt mulțumit. Chiar și de Bogdan Rusu, de Miculescu. Sunt mulțumit și de fundași, dacă ne-am calificat cu ei.

Eu sunt mulțumit de transferuri. La mine e despre bani. Dacă am bani să îmi continui activitatea un an sau doi, eu sunt mulțumit. Le mulțumesc la toți, și lui Bogdan Rusu, și lui Miculescu. Ei pot să facă un meci slab, dar dacă mai fac unul eu desființez echipa. Eu cred că vom avea câteva… ne axăm numai pe campionat, nu pe Europa. Trebuie să intrăm în play-off, nu Conference League. Dacă intrăm la 8-10 puncte diferență de primul loc, înjumătătățite, avem șanse la campionat. Dacă nu, nu!

Reclamă

100% numai campionatul (n.r dacă bagă rezerve în Conference), păi ce facem? De ce am dat bani pe Bogdan Rusu, pe Miculescu? Compagno îmi place, da”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Nicolae Dică, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru”, a spus Nicolae Dică, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

Roș-albaștrii au două restanțe de disputat, dar chiar și așa distanța față de primele șase clasate este semnificativă. Ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Sepsi, are 16 puncte.

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

FCSB a ajuns la 6 partide la rând fără victorie, în toate competițiile. În campionat a învins-o numai pe Chindia Târgoviște, la jumătatea lunii august. Roș-albaștrii au suferit și atunci. Au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au avut o revenire de senzație. În minutul 59 conduceau deja cu 3-2, după „dubla” lui Cordea și reușita lui Tamm.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu