Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Anderlecht 2-5: „Nu avem valoare. Am ajuns la concluzia că nu mai ştiu eu fotbal”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 20:31

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Anderlecht 2-5: Nu avem valoare. Am ajuns la concluzia că nu mai ştiu eu fotbal”

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB - Anderlecht 2-5

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit prima reacţie după FCSB – Anderlecht 2-5. Patronul echipei roş-albastre a spus că echipa lui nu are valoare după amicalul pierdut de FCSB cu Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul echipei FCSB a avut un discurs dur la adresa echipei sale. Chiar dacă nu a început campionatul, Gigi Becali este deznădăjduit.

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Anderlecht 2-5: „Nu avem valoare”

Ce meci? Nu ştiu ce 5-2. Nu ştiu, de unde să ştiu eu? Eu nu mai ştiu. Păi dacă mănânci bătaie de la 2-0 (n.r. cu Farul). Nu e nicio ironie. Până acum mai vorbeam că facem, că dregem. Din moment ce am mâncat bătaie, am ajuns la concluzia că nu mai ştiu eu fotbal.

Trebuie să joci să o baţi pe Anderlecht dacă ai pretenţii. După 5 etape şi după primele meciuri de calificare puteţi să mă întrebaţi. Părerea mea e nulă, la ora asta zic aşa, nu avem valoare. E posibil să se fi întărit echipa, dar nu avem valoare. Nu avem bărbăţie.

Sunt în degringoladă. Am văzut echipe mari când au 2-0 se distrează cu adversarul. Cum să mănânci bătaie de la 2-0”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali se referea la meciul cu Farul, care a decis campionatul în sezonul trecut. În meciul de astăzi FCSB a condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1.

FCSB – Anderlecht 2-5. Roş-albaştrii, învinşi în primul amical al verii! Florinel Coman şi Compagno au marcat pentru FCSB

FCSB – Anderlecht 2-5 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut primul test al verii. „Roș-albaștrii” s-au reîntâlnit cu Anderlecht, formație cu care s-a mai duelat în grupele UEFA Conference League.

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, prin golurile marcate de Florinel Coman şi Andrea Compagno. Ulterior Anderlecht a înscris de alte 4 ori şi a câştigat cu un scor categoric. Meciul a durat 120 de minute, fiind 2 reprize de câte 60 de minute. În minutul 90 scorul era 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

În grupele competiției europene, ambele dueluri dintre vicecampioana României și echipa belgiană s-au încheiat la egalitate. A fost 0-0 la București și 2-2 în Belgia. Totuși, Anderlecht avea să se califice în primăvara europeană, în timp ce FCSB termina grupa pe ultimul loc.

FCSB – Anderlecht 2-5. Echipa lui Elias Charalambous are primul test în cantonamentul din Olanda

Echipa lui Elias Charalambous a avut primul test din Olanda, încheiat cu o înfrângere la scor, 0-1. „Roș-albaștrii” vin după un nou sezon ratat în Liga 1. Aceștia au pierdut titlul în fața celor de la Farul, în penultima etapă, chiar dacă i-au condus pe marinari cu scorul de 2-0.

Nici belgienii nu stau mai bine la acest capitol. Anderlecht a încheiat un sezon dezastruos, pe locul al 11-lea în primul eșalon al fotbalului belgian. Această clasare este una care nu le permite fotbaliștilor lui Brian Riemer să joace în cupele europene.

Totuși, pe plan european, Anderlecht a obținut rezultate remarcabile în sezonul care tocmai s-a încheiat. „Les Mauves” au ajuns până în sferturile de finală ale UEFA Conference League, acolo unde au fost eliminați de AZ Alkmaar, cu scorul de 2-3 la general. Înainte să joace cu echipa olandeză, Anderlecht a trecut de Ludogorets (3-2 la general) și de Villareal (2-1 la general).

La partida din Olanda, Elias Charalambous a folosit şi noile achiziții ale vicecampioanei. Alexandru Băluță a intrat pe parcurs, Damjan Djokovic a fost titular. Siyabonga Ngezana se va alătura și el echipei, după ce a avut probleme cu obținerea cazierului judiciar în Africa de Sud.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și