Închide meniul

FCSB – Anderlecht 2-5. Roş-albaştrii, învinşi în primul amical al verii! Florinel Coman şi Compagno au marcat pentru FCSB

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 16:28 / Actualizat: 14 iulie 2023, 20:22

Reclamă

FCSB – Anderlecht 2-5 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut primul test al verii. „Roș-albaștrii” s-au reîntâlnit cu Anderlecht, formație cu care s-a mai duelat în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a pierdut fără drept de apel partida care s-a jucat în condiţii speciale. Au fost două reprize de 60 de minute. Florinel Coman (12) şi Andrea Compagno (40) au marcat golurile vicecampioanei României. Pentru belgieni au punctat Benito Raman (16, 59), Dryer (107), Arnstad (118) şi Sardella (120).

FCSB – Anderlecht 2-5

Min. 120: FCSB – Anderlecht 2-5! Final de meci!

Min. 120: FCSB – Anderlecht 2-5! FCSB a mai încasat un gol, la ultima fază. Probleme mari în defensiva roş-albaştrilor. Sardella a mărit proporţiile scorului.

Min. 118: FCSB – Anderlecht 2-4! Un nou gol primit de vicecampioana României. Arnstad a înscris în poarta lui FCSB

Reclamă

Min. 107: FCSB – Anderlecht 2-3! Dryer a înscris pentru belgieni. A trimis mingea în poartă după o centrare excelentă primită de la un coechipier!

Min. 67: Bară Anderlecht! Dreyer a fost foarte aproape să marcheze şi să o ducă pe Anderlecht în avantaj.

Min. 59: FCSB – Anderlecht 2-2! Gol Anderlecht! Belgienii au egalat pentru a doua oară în meci. A înscris acelaşi Benito Raman

Reclamă 4 / 0/3

Min. 40: FCSB – Anderlecht 2-1! Gol FCSB! A marcat Andrea Compagno

Min. 16: FCSB – Anderlecht 1-1! Gol Anderlecht! Belgienii au restabilit egalitatea, prin Benito Raman

Min. 13: FCSB – Anderlecht 1-0! Gol FCSB! Florinel Coman a marcat în minutul 13

Update: A început partida dintre FCSB și Anderlecht

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Update: Cele două echipe au convenit că vor juca două reprize a câte 60 de minute, pentru a se rula toţi jucătorii.

FCSB – Anderlecht LIVE TEXT. Echipa lui Elias Charalambous are primul test în cantonamentul din Olanda

Echipa lui Elias Charalambous are primul test din Olanda, de la ora 14.00. „Roș-albaștrii” vin după un nou sezon ratat în Liga 1. Aceștia au pierdut titlul în fața celor de la Farul, în penultima etapă, chiar dacă i-au condus pe marinari cu scorul de 2-0.

Reclamă

Totuși, nici belgienii nu stau mai bine la acest capitol. Anderlecht a încheiat un sezon dezastruos, pe locul al 11-lea în primul eșalon al fotbalului belgian. Această clasare este una care nu le permite fotbaliștilor lui Brian Riemer să joace în cupele europene.

Totuși, pe plan european, Anderlecht a obținut rezultate remarcabile în sezonul care tocmai s-a încheiat. „Les Mauves” au ajuns până în sferturile de finală ale UEFA Conference League, acolo unde au fost eliminați de AZ Alkmaar, cu scorul de 2-3 la general. Înainte să joace cu echipa olandeză, Anderlecht a trecut de Ludogorets (3-2 la general) și de Villareal (2-1 la general).

La partida din Olanda, Elias Charalambous va folosi, cel mai probabil, noile achiziții ale vicecampioanei. Dintre aceștia, doar Alexandru Băluță și Damjan Djokovic se află în cantonamentul echipei. Siyabonga Ngezana se va alătura și el echipei, după ce a avut probleme cu obținerea cazierului judiciar în Africa de Sud.

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB. Jucătorul a fost pus în dificultate la antrenamente

Noul jucător de la FCSB a vorbit despre cantonamentul „roș-albaștrilor” din Olanda. Acesta a declarat că nivelul antrenamentelor de la echipa pregătită de Elias Charalambous este unul mult mai ridicat decât ceea ce a întâlnit în Ungaria, pe vremea când era legitimat la Puskas Akademia.

„E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg.

E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg”, a spus acesta, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și