Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „A semnat!”. Salariul uriaş cu care l-a convins

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 15:23

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „A semnat!. Salariul uriaş cu care l-a convins

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a avut prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat că mutarea s-a oficializat deja şi că fostul dinamovist va ajunge sub comanda lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu revenirea în Liga 1, Dorin Rotariu speră să revină şi în atenţia echipei naţionale. Mijlocaşul a bifat zece selecţii sub „tricolor”, ultima în februarie 2021. Acesta are şi un gol marcat la naţională, într-un amical cu Suedia, din 2018.

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu a jucat între 2013 şi 2017 la Dinamo, echipă cu care a jucat finala Cupei României în 2016. Gruparea din Ştefan cel Mare l-a vândut la Club Brugge pentru 2.2 milioane de euro. În prezent, jucătorul în vârstă de 28 de ani are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce salariu va primi Rotariu la FCSB. Este mai mare decât s-a crezut iniţial!

Reclamă

Salariul este de 20.000 de euro pe lună”, a anunțat Gigi Becali.

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de randamentul jucătorilor de pe partea dreaptă a atacului, în special de cel al lui Octavian Popescu. În acest context, patronul roş-albaştrilor a trecut la fapte şi s-a înţeles cu Dorin Rotariu.

Dorin Rotariu a revenit în vară la Ludogoreţ, după împrumutul la Atromitos, de sezonul trecut. Mijlocaşul şi-a încheiat însă contractul cu bulgarii, şi s-a antrenat cu Poli Timişoara, pe parcursul verii.

Reclamă 4 / 0/3

De la Club Brugge, Dorin Rotariu a fost împrumutat la Mouscron, AZ Alkmaar, şi ulterior vândut la Astana în iarna lui 2019. Doi am mai târziu, mijlocaşul se transfera la Ludogoreţ, echipă de care s-a despărţit în această vară.

Gigi Becali anunţa noi transferuri la FCSB, după victoria cu Botoşani

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB, după victoria cu Botoşani. Patronul roş-albaştrilor a declarat că şi-ar dori să mai transfere un mijlocaş închizător, deoarece consideră că Mihai Lixandru nu este potrivit pentru acest rol.

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea să transfere şi un mijlocaş de bandă dreaptă, în cazul în care Octavian Popescu nu va reveni la forma sa bună. De asemenea, patronul de la FCSB a mai oferit o serie de declaraţii şi la adresa lui Alexandru Băluţă, extrema dreapta din meciul cu Botoşani.

Nu suntem periculoși pe partea dreaptă deloc. E posibil, dacă își revine Tavi, să nu mai iau. Nu pot să stau după Tavi în dreapta acolo, deși de Băluță îmi place, poate nu mai iau nimic acolo pe dreapta.

Îmi place, e activ, chair dacă nu și-a intrat bine în mână, e activ, e acolo are viteză, e în joc. E spin, așa e. E posibil, dacă e să aducem un închizător. Am văzut că Lixandru nu e închizător.

Lixandru nu e închizător, dovadă că nu stăpâneam mijlocul terenului. Sunt multe secrete în fotbal. Sunt multe secrete, oamenii zic că sunt mari specialiști, eu nu sunt specialist, dar dacă nu am mijlocul terenului mă întreb ce problemă am”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și