Închide meniul

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu: „Dacă ai emoții, stai că intră Crețu! De aceea te-am luat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 15:27

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu: Dacă ai emoții, stai că intră Crețu! De aceea te-am luat!”

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în Hermannstadt - FCSB 0-1 / Hepta

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a lansat primele critici la adresa lui Deian Sorescu! Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui an, de la Rakow. Clubul patronat de Gigi Becali are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe fostul fotbalist al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, Deian Sorescu a bifat trei apariții în tricoul FCSB-ului.

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu

Gigi Becali apreciază calitățile lui Deian Sorescu, însă, totodată, este nemulțumit de jocul pe care îl practică la FCSB. Acesta îl avertizează pe Sorescu în privința faptului că și-ar putea pierde locul de titular, în favoarea lui Valentin Crețu.

„Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea… Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

„Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Reclamă

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a fost prima declarație a lui Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB, conform FCSB TV. 

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului

Helmut Duckadam a avut numai cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului, după meciul cu FC Voluntari, câștigat cu scorul de 2-1, fiind fascinat de jocul practicat, în ultima perioadă, de bucureșteni. Totodată, acesta este de părere că trupa lui Mihai Pintilii este cea mai în formă echipă din campionat, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

„La ora actuală, FCSB este cea mai în formă echipă. M-a surprins Farul că n-a reușit să marcheze la Pitești. Dacă FCSB o ține așa, cu siguranță are șanse mari la campionat, ceea ce, la un moment dat, n-am mai crezut.

Cred că CFR are o problemă acum. Cu jocurile astea în Europa, se aglomerează puțin și s-ar putea ca atmosfera să nu fie foarte bună după două înfrângeri la rând. Depinde foarte mult, pentru moralul lor, ce vor face la meciul cu Lazio. Dacă vor pierde, va apăsa, în continuare, moralul echipei.

Nu joacă nici Dan Petrescu, nici Neagoe, aici este vorba despre jucători, ei joacă. Tu doar le spui ce să facă. Ei, dacă nu pun în practică ceea ce le ceri… E vorba de forma și valoarea jucătorilor. Întotdeauna am spus că FCSB are cei mai valoroși jucători, dar n-are echipă. Însă, în ultima perioadă, se pare că are și echipă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu
  • 3 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și