Închide meniul

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu: „Hai să îi dăm lui FCSB în cap și să ajutăm CFR Cluj şi CSA-ul lui Talpan şi Dîncu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 19:10

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu: „Hai să îi dăm lui FCSB în cap și să ajutăm CFR Cluj şi CSA-ul lui Talpan şi Dîncu!

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali este patronul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu după România – Muntenegru 0-3. Patronul lui FCSB este revoltat din cauza faptului că şefii fotbalului românesc nu ar aprecia eforturile sale de a construi o „echipă românească”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce este de făcut? Păi nu a zis Răzvan Burleanu faza cu capsula? Nu ați văzut? Am intrat acolo și o vom deschide peste 100 de ani. Așa că stăm liniștiți. Dar de ce să nu apreciem noi ce face Gigi Becali la FCSB? Hai să îi dăm în cap și să îi ajutăm pe aia de la CFR Cluj.

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu

Hai să îi ajutăm și pe ăia de la CSA-ul lui Talpan că așa vrea nenea Dâncu. Hai să desființăm FCSB-ul pentru Talpan Hai că ăia de la CSA-ul lui Talpan vor da o grămadă de jucători la echipa națională. Nouă ăstora de la FCSB trebuie să ni se dea în cap. Facem manevre să câștige doar CFR.

La noi nu observă nimeni că avem o echipă românească? Avem noi străini mulți în lot? Lasă că e mai bine să luăm de la CFR Cluj. Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj și ne facem națională puternică”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat adversara din Conference League

Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme în preliminariile Conference League. Patronul echipei antrenate de Toni Petrea vrea cu orice preț accederea în faza grupelor.

Reclamă

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

„În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor, pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani.

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1

Vasile Dîncu promite că CSA Steaua va promova în Liga 1 chiar în ziua în care gruparea roş-albastră împlinește 75 de ani de la înființare. Ministrul Apărării Naţionale a anunţat că va face tot posibilul pentru ca „militarii” să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc în scurt timp.

„Vreau să vă spun că sunt hotărât să sprijinim cu toate mijloacele pe care le am la dispoziţie clubul Steaua. Şi este problema conducerii clubului să găsim cea mai bună soluţie pentru ca sportivii noştri să poată să joace în Liga 1. Sprijin acest proces şi vă promit că acest lucru se va întâmpla. Voi sprijini cu toate forţele ca Steaua să fie din nou în prima ligă.

Din păcate, trăim un moment pe care trebuie să-l depăşim cât mai repede. Steaua face parte din istoria noastră, din patrimoniul nostru, din patrimoniul României. Clubul Steaua nu poate fi înjurat, este al României, al armatei României şi al poporului. Trebuie să deschidem acest templu al sportului pentru copii, este o casă a tuturor steliştilor, a steliştilor veritabili”, a declarat Vasile Dîncu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și