Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid de Cristi Balaj: „Evlaviosul Gigi dă asemenea declarații!” Discurs dur al preşedintelui de la CFR

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 15:48

Gigi Becali, pus la zid de Cristi Balaj: „Evlaviosul Gigi dă asemenea declarații! Discurs dur al preşedintelui de la CFR

Gigi Becali, pus la zid de Cristi Balaj

Cristi Balaj, preşedinte CFR Cluj / Profimedia

Gigi Becali, pus la zid de Cristi Balaj. Preşedintele celor de la CFR Cluj nu l-a menajat pe patronul celor de la FCSB, care a lansat acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Zamfir, oficialul formaţiei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a acuzat pe Zamfir că i-ar fi propus în urmă cu 15 ani să „aranjeze” un meci pentru 20.000 de euro. Patronul FCSB a vorbit şi despre o presupusă prietenie între fraţii Istvan şi Szaboolcs Kovacs cu Zamfir, asta după ce FCSB a pierdut meciul de la Arad cu UTA. La partida de luni seară, Szabolcs Kovacs s-a aflat în cabina VAR.

Gigi Becali, pus la zid de Cristi Balaj: „Evlaviosul Gigi dă asemenea declarații”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a reacţionat dur după declaraţiile lui Gigi Becali. Balaj i-a luat apărarea lui Zamfir şi l-a ameninţat pe patronul celor de la FCSB cu un proces:

„Probabil eu sunt de vină că sunt plecat! Evlaviosul Gigi dă asemenea declarații! Ce pot să comentez? Omul nu este coerent! Dacă vorbește de arbitraj…

E ușor să vorbești de un om pe care nu-l cunoști și să îți dai cu părerea! Probabil o să aibă un proces și se va demonstra din nou că minte! Nu înseamnă că dacă spui lucruri despre cineva sunt și adevărate.

Reclamă

S-ar mai naște de 3, 4-5 ori și tot n-ar avea caracterul lui Răzvan Zamfir sau altor persoane de la CFR Cluj și pe care le-a amintit!

Nu e de ajuns doar să porți haine, trebuie să fii și un om corect, nu să fluturi credința, să porți crucea pe piept! Trebuie să și demonstrezi că meriți să o porți. Dacă dai bani la biserică sau ajuți nevoiași, nu înseamnă că poți să arunci cu noroi în alți români!

Dacă am ajuns să comentăm ceea ce zice Gigi Becali… În primul rând el nu e coerent. Eu îmi aduc aminte cum vorbea de Kovacs atunci când a arbitrat meciurile dintre CFR Cluj și FCSB, când a eliminat un jucător de la noi. Să căutați ceea ce a spus despre Kovacs. Și-a dorit echipe! Am înțeles că UTA a jucat foarte bine!”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe după UTA – FCSB 2-1

Becali a răbufnit şi îşi doreşte să se ia măsuri împotriva fraţilor Kovacs. A oferit declaraţii uluitoare.

„Meciul a fost câştigat de arbitri. Nu atinge mâna şi tu zici ca e 11 metri. Nu vezi de 1000 de ori… cum poţi să spui că s-a atins minge cu mâna, la spate. Din piept atinge şi mâna, dar din instinc. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână. Nu e 11 metri, dar a ţipat el. În întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat şi pe frate-su. De unde l-a scos, din căciula? Mai are vreun nepot să îl facă arbitru? Ca să fie toţi ungurii la mine? Să îi pună la mine la VAR şi la centru. Cum să mai iei campionate după?

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

FCSB a suferit prima înfrângere stagională. A terminat meciul în dublă inferioritate numerică, după eliminările primite de Alexandru Pantea şi Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și