Închide meniul

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu: „N-are nicio treabă! Era fotbalist!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 11:48

Reclamă
Gigi Becali, răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu: „N-are nicio treabă! Era fotbalist!

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit un răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a declarat că Dennis Man a evoluat la FCSB datorită regulii U21, însă patronul echipei a ţinut să-l contrazică pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s.a revoltat împotriva regulii U21, declarând că este gata să formeze o alianţă cu ceilalţi patroni din Liga 1, pentru ca regula să nu mai existe.

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu

Gigi Becali a declarat că Dennis Man ş-a câştigat locul de titular în echipa FCSB-ului pe merit, şi nu prin prisma regulii U21. Patronul FCSB a mărturisit că extrema celor de la Parma a s-a impus în primul 11 al roş-albaştrilor, după ce a reuşit să marcheze.

Replica lui Gigi Becali vine în contextul în care Ilie Dumitrescu a declarat că patronul de la FCSB a avut de câştigat, pe urma regulii impuse de FRF. Fostul internaţional mărturisea că prin prisma acestui lucru, FCSB a reuşit să-l vândă pe Man cu 13 milioane de euro la Parma.

„N-are asta nicio legătură. A jucat Man pentru că era regula U21? Nu a avut nicio legătură. Nu e adevărat.

Reclamă

Man și-a câștigat dreptul să fie în echipă când a dat o deviere și un gol, de atunci a devenit titular. Man era fotbalist”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB. Fostul internaţional este de părere că latifundiarul din Pipera nu ar trebui să se mai revolte faţă de regula U21, impusă de Ilie Dumitrescu, deoarece această regulă l-a ajutat să îl vândă pe Dennis Man cu 13 milioane de euro, la Parma.

Fostul internaţional susţine că Man nu ar fi devenit titular atât de repede la FCSB dacă nu exista regula. Totodată, Ilie Dumitrescu a declarat că mulţi jucători din Liga 1 au beneficiat de această regulă, pentru a prinde cât mai multe minute.

Reclamă 4 / 0/3

„Aș vrea să discut un aspect foarte important. Crezi că îl mai vindea pe Man cu 13 milioane dacă nu era forțat cu regula asta under-21? Îl mai băga cineva pe Man la FCSB? Îți spun eu că nu!

Și sunt mulți… Bine, la FCSB e altceva. Dacă îl iau pe unul de 16 ani și zice Gigi ‘De mâine, joci titular!’, joacă titular. Dar, în general, nu apăreau jucătorii ăștia dacă nu era această regulă.

Foarte mulți au intrat pentru că există această regulă. La Hagi, nu e problemă, pentru că la Hagi e un ‘must’”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și