Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB: „Îl mai vindea pe Man cu 13 milioane?”

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 8:17

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB: „Îl mai vindea pe Man cu 13 milioane?

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB. Fostul internaţional este de părere că latifundiarul din Pipera nu ar trebui să se mai revolte faţă de regula U21, impusă de Ilie Dumitrescu, deoarece această regulă l-a ajutat să îl vândă pe Dennis Man cu 13 milioane de euro, la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a declarat război lui Răzvan Burleanu, dezvăluind că este gata să formeze o alianţă cu ceilalţi patroni din Liga 1, pentru a se opune regulii U21, regulă impusă de FRF.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după ultimul atac lansat de patronul FCSB

Ilie Dumitrescu este convins de faptul că Gigi Becali nu ar mai fi reuşit să îl vândă pe Dennis Man cu 13 milioane de euro, dacă nu exista regula U21 în Liga 1.

Fostul internaţional susţine că Man nu ar fi devenit titular atât de repede la FCSB dacă nu exista regula. Totodată, Ilie Dumitrescu a declarat că mulţi jucători din Liga 1 au beneficiat de această regulă, pentru a prinde cât mai multe minute.

„Aș vrea să discut un aspect foarte important. Crezi că îl mai vindea pe Man cu 13 milioane dacă nu era forțat cu regula asta under-21? Îl mai băga cineva pe Man la FCSB? Îți spun eu că nu!

Reclamă

Și sunt mulți… Bine, la FCSB e altceva. Dacă îl iau pe unul de 16 ani și zice Gigi ‘De mâine, joci titular!’, joacă titular. Dar, în general, nu apăreau jucătorii ăștia dacă nu era această regulă.

Foarte mulți au intrat pentru că există această regulă. La Hagi, nu e problemă, pentru că la Hagi e un ‘must'”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Gigi Becali, război total cu Răzvan Burleanu

Gigi Becali este în război total cu Răzvan Burleanu, din cauza regulii U21 impusă de FRF. Cluburile din Liga 1 sunt obligate să aibă în prima echipă doi jucători U21.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu mai este de acord cu această regulă şi anunţă că majoritatea cluburilor îi vor cere preşedintelui FRF să renunţe la această regulă. Becali e sigur că va învinge în lupta cu FRF.

Îi vom trimite o hârtie lui Burleanu, o înștiințare, trebuie să ia la cunoștință și să pună în aplicare. Noi îi dăm lui ordin, nu el nouă! Toate cluburile sunt de acord, în mare. Semnăm o hârtie și o trimitem la Federație. Ei sunt executanți, nu noi, ei sunt oameni puși de noi. Nu putem să stăm în somnolență și să fim batjocoriți de un om.

În Ungaria, primești bani de la Federație să utilizezi un jucător U21. Să facă și el așa! Eu fac fotbal ca să aibă el echipă națională? Nu! Eu fac fotbal ca să câștig bani. E rezolvată deja această problemă. Semnăm toți o hârtie și gata, îl înștiințăm pe Burleanu”, a spus Gigi Becali la gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și