Închide meniul

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Neluţu Varga! Ce a spus despre lupta la titlu

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 17:58

Reclamă
Gigi Becali, răspuns categoric pentru Neluţu Varga! Ce a spus despre lupta la titlu

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali a oferit un răspuns categoric pentru Neluţu Varga, după ce patronul de la CFR Cluj a declarat că trupa din Gruia se va ţine „scai” de roş-albaştrii. Latifundiarul din Pipera a declarat că bătălia finală se va da în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are trei puncte avans faţă de CFR Cluj, după victoria cu FCU Craiova. Clujenii s-au încurcat în ultima etapă, şi au remizat cu Poli Iaşi, scor 3-3.

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Neluţu Varga

După ce Neluţu Varga s-a declarat convins că titlul se va decide după bătăliile din play-off, Gigi Becali a venit cu răspunsul. Acesta i-a dat dreptate omologului său de la CFR Cluj, declarând că după înjumătăţirea punctelor va începe un nou campionat.

De asemenea, Becali a mai declarat că şi pe Rapid o consideră o rivală la titlu în acest sezon, pe lângă CFR Cluj.

„Ce a zis Varga? Are dreptate! În play-off se va da bătălia finală, iar acum după câte vad eu nu vor mai fi în play-off același echipe din campionatul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Și vad că pe lângă CFR se ține de noi și Rapidul. Oricum, în play-off punctele se vor înjumătăți, iar Varga are dreptate. Acolo vom da bătălia finală. În play off o să înceapă alt campionat”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Înainte de declaraţiile lui Gigi Becali, Neluţu Varga a declarat că echipa sa nu se va preda cu uşurinţă şi va face tot posibilul să rămână aproape de roş-albaştrii, în fruntea clasamentului Ligii 1.

„Suntem în continuare îl lupta pentru titlu și o să ne ținem scai de FCSB. Nu vom ceda lupta sub nicio formă. În play-off se va da bătălia decisivă”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova. „Mbappe” a avut un discurs dur după ce au apărut informaţii conform cărora i-ar fi transmis lui Becali că nu are cui să îi paseze şi să îl scoată pe din echipă pe Andrea Compagno.

Gigi Becali a spus că nu este nimic adevărat din ce s-a vehiculat în spaţiul public şi că nu s-a pus problema ca Florinel Coman să ceară scoaterea lui Andrea Compagno din prima echipă de la FCSB. Mai mult, Becali l-a lăudat pe Coman după ce a reuşit să marchez un gol din lovitură liberă.

Coman a fost reponsabil. Jos pălăria. Să ştiţi că au fost tâmpenii ceea ce a apărut. Niciodată nu şi-a permis Coman că îl scoate pe Compagno din teren. El a spus că n-a avut cui să i-o dea, nu că n-are cu cine să joace, cum s-a inventat. Sau că el l-a scos pe Compagno. Nu există aşa ceva”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:09

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

19:01

„În continuare plâng” Lewis Hamilton, reacţie emoţională la interviul de după Marele Premiu al Marii Britanii, unde a câştigat!

19:00

VideoLewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Marii Britanii! L-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record

18:49

VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial

18:46

Ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii! Dialogul de senzaţie cu echipa lui

18:18

Thiago Alcantara se retrage din fotbal la 33 de ani! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și