Închide meniul

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova: „Au fost tâmpenii”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 16:50

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova: „Au fost tâmpenii

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova. „Mbappe” a avut un discurs dur după ce au apărut informaţii conform cărora i-ar fi transmis lui Becali că nu are cui să îi paseze şi să îl scoată pe din echipă pe Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nu este nimic adevărat din ce s-a vehiculat în spaţiul public şi că nu s-a pus problema ca Florinel Coman să ceară scoaterea lui Andrea Compagno din prima echipă de la FCSB. Mai mult, Becali l-a lăudat pe Coman după ce a reuşit să marchez un gol din lovitură liberă.

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova

„Coman a fost reponsabil. Jos pălăria. Să ştiţi că au fost tâmpenii ceea ce a apărut. Niciodată nu şi-a permis Coman că îl scoate pe Compagno din teren. El a spus că n-a avut cui să i-o dea, nu că n-are cu cine să joace, cum s-a inventat. Sau că el l-a scos pe Compagno. Nu există aşa ceva”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Florinel Coman, reacţie nervoasă. A rupt tăcerea despre discuţia cu Gigi Becali

Florinel Coman a avut o reacţie nervoasă după ce a marcat în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. „Mbappe” Coman a rupt tăcerea despre discuţia purtată cu Gigi Becali.

Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat golurile victoriei încă din primul sfert de oră. Vali Creţu a fost eliminat în minutul 57, iar golul alb-albaştrilor a fost înscris de Blănuţă (65).

Reclamă

Da, am început meciul foarte bine, foarte tare, ceea ce ne-am propus. Până la pauză a fost totul foarte bine. Am vorbit în vestiar să ne detaşăm, din păcate nu am reuşit. S-a luat acel cartonaş roşu. Echipa a arătat tărie de caracter.

Foarte frumoasă, foarte bună atmosfera… au fost foarte mulţi, la alte echipe… Au fost foarte mulţi, frig, duminică seară, ora 9. Da, 15 minute au protestat. Suntem echipa de pe primul loc, am terminat turul pe primul loc, am rămas şi după prima echipă din retur. Cred că este foarte bine.

Mai ales mental contează foarte mult pentru că vine această pauză. Să terminăm cum am făcut-o în această seară. La 2-0 am intrat în vestiar şi am zis că nu trebuie să intrăm în capcana din ultimele meciuri. Să nu ne mai gândim că pot să ne egaleze. Am rămas în 10, e normal, terenul a fost foarte greu. Nu poţi să pleci, să ai explozia din alte meciuri. E vraişte terenul. De asta s-a luat şi cartonaşul, Vali a alunecat. O parte de vină are şi gazonul.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi startul pe care l-am avut şi la începutul campionatului. Plec cu un mental puternic pentru meciurile naţionalei, sunt pregătit. Nu contează cum luăm punctele, trebuie să le luăm.

(Reporter: Legătură directă cu patronul) Eu i-am scris domnului Stoica, m-am simţit după meci şi mă simţeam foarte rău. I-am spus să îl sune pe patron, pentru că dânsul are medicamente foarte bune. Dânsul m-a sunat, i-am zis că nu mă simt foarte bine. I-am spus că am driblat, mi-a venit în cap faza din careu, atunci am exagerat. Asta i-am spus, căutam soluţii pentru a da la poartă. Dânsul poate a înţeles altceva. Nu mă cunoaşteţi? După a apărut un articol că am vrut să îl scot pe Compagno. Dacă am ajuns în halul ăsta… Bine că s-a dat în mine. S-a încercat dezechilibrarea liderului, a fost un articol foarte prost!

Că i-aş fi spus eu să-l schimbe pe Compagno. Asta sunt mizerii! În meciul cu Iaşi i-am dat 4 pase lui Compagno. Da, am vorbit, m-am dus la el şi i-am zis. Mi-a spus să stau liniştit, dar nimic. Vestiarul este curat. Am fost mai montaţi săptămâna aceasta. Mă bucur că am câştigat acest meci!„, a declarat la digisport.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și