Închide meniul

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua: „Să vedem ce mai face Talpan!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 12:52

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua: Să vedem ce mai face Talpan!”

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Curtea de Conturi la CSA Steaua

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a avut o reacție categorică, după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. Patronul de la FCSB s-a declarat bucuros la aflarea acestei vești, declarând faptul că „militarii” nu au procedat conform legii, în negocierile purtate cu oficialii vicecampioni, în vederea închirierii arenei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce roș-albaștrii au refuzat să le închirieze arena celor de la FCSB. Premierul vrea să se lămurească în privința polițelor pe care „militarii” le-au cerut lui Gigi Becali.

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

La aflarea veștii că CSA Steaua va trebui să răspundă în fața legii, după ce nu au fost de acord să-i închirieze arena, Gigi Becali s-a declarat foarte mulțumit. Acesta susține că a acceptat toate clauzele impuse de „militari”, însă chiar și așa, aceștia nu au fost de acord ca FCSB să joace pe Ghencea.

Becali i-a dat o replică și lui Florin Talpan, despre care susține că va trebui să ofere răspunsuri în fața legii acum, după ce nu a vrut să o vadă pe FCSB în Ghencea.

„Îmi doresc din tot sufletul ca aceasta informație să fie adevărată, deoarece așa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiția acelui om împotriva mea. Știți foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea. Dar sunt curios și eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămașa în fața Corpului de Control? Păi, tu îți pui ambiții pe mine și subminezi bugetul Statului? Voi credeți că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar stați așa că o să intrați pe mâna Corpului de Control. Foarte bine vă face Marcel Ciolacu.

Reclamă

Nu am cerut să întru gratis, ci plăteam. Mă oferisem să accept și milionul ăla. Câți bani ați produs cu stadionul ăsta de când l-ați preluat? O să vedeți câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd și eu cine răspunde”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea

S-a aflat suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească, pentru ca FCSB să joace în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor le-a cerut „militarilor” un cont pentru a le vira banii, totul pentru ca echipa sa să revină pe stadionul pe care au jucat ultima dată în urmă cu opt ani.

Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească oricât era nevoie, pentru a se ajunge la o înțelegere cu cei de la CSA Steaua. Patronul FCSB susține că le-ar fi plătit chiar suma de 1 milion de euro „militarilor”, doar pentru ca echipa sa să joace derby-ul cu Dinamo pe stadion din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Banii ar fi putut reprezenta polițele de asigurare pe care le cer „militarii”, pentru eventualele probleme care ar putea apărea pe arena din Ghencea.

Le spun așa, mâine vin cu un milion în contul lor, în ce cont vor, să-mi dea numărul și bag un milion în contul lor pentru un singur meci, asigurare. Am făcut-o și eu publică”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și