Închide meniul

Florinel Coman, reacţie nervoasă. A rupt tăcerea despre discuţia cu Gigi Becali: „Asta sunt mizerii! S-a dat în mine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:13

Reclamă
Florinel Coman, reacţie nervoasă. A rupt tăcerea despre discuţia cu Gigi Becali: „Asta sunt mizerii! S-a dat în mine!

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a avut o reacţie nervoasă după ce a marcat în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. „Mbappe” Coman a rupt tăcerea despre discuţia purtată cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încheiat seria „neagră”. Trei meciuri la rând fără victorie aveau roş-albaştrii înaintea disputei cu oltenii lui Mititelu. Cu cele trei puncte obţinute pe Arena Naţională, echipa lui Charalambous s-a distanţat la trei puncte de CFR Cluj şi la patru de Rapid. Pentru vicecampioni urmează derby-ul cu Dinamo.

Florinel Coman, reacţie nervoasă după FCSB – FCU Craiova 2-1

Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat golurile victoriei încă din primul sfert de oră. Vali Creţu a fost eliminat în minutul 57, iar golul alb-albaştrilor a fosst înscris de Blănuţă (65).

Da, am început meciul foarte bine, foarte tare, ceea ce ne-am propus. Până la pauză a fost totul foarte bine. Am vorbit în vestiar să ne detaşăm, din păcate nu am reuşit. S-a luat acel cartonaş roşu. Echipa a arătat tărie de caracter.

Foarte frumoasă, foarte bună atmosfera… au fost foarte mulţi, la alte echipe… Au fost foarte mulţi, frig, duminică seară, ora 9. Da, 15 minute au protestat. Suntem echipa de pe primul loc, am terminat turul pe primul loc, am rămas şi după prima echipă din retur. Cred că este foarte bine.

Reclamă

Mai ales mental contează foarte mult pentru că vine această pauză. Să terminăm cum am făcut-o în această seară. La 2-0 am intrat în vestiar şi am zis că nu trebuie să intrăm în capcana din ultimele meciuri. Să nu ne mai gândim că pot să ne egaleze. Am rămas în 10, e normal, terenul a fost foarte greu. Nu poţi să pleci, să ai explozia din alte meciuri. E vraişte terenul. De asta s-a luat şi cartonaşul, Vali a alunecat. O parte de vină are şi gazonul.

Va fi startul pe care l-am avut şi la începutul campionatului. Plec cu un mental puternic pentru meciurile naţionalei, sunt pregătit. Nu contează cum luăm punctele, trebuie să le luăm.

(Reporter: Legătură directă cu patronul) Eu i-am scris domnului Stoica, m-am simţit după meci şi mă simţeam foarte rău. I-am spus să îl sune pe patron, pentru că dânsul are medicamente foarte bune. Dânsul m-a sunat, i-am zis că nu mă simt foarte bine. I-am spus că am driblat, mi-a venit în cap faza din careu, atunci am exagerat. Asta i-am spus, căutam soluţii pentru a da la poartă. Dânsul poate a înţeles altceva. Nu mă cunoaşteţi? După a apărut un articol că am vrut să îl scot pe Compagno. Dacă am ajuns în halul ăsta… Bine că s-a dat în mine. S-a încercat dezechilibrarea liderului, a fost un articol foarte prost!

Reclamă 4 / 0/3

Că i-aş fi spus eu să-l schimbe pe Compagno. Asta sunt mizerii! În meciul cu Iaşi i-am dat 4 pase lui Compagno. Da, am vorbit, m-am dus la el şi i-am zis. Mi-a spus să stau liniştit, dar nimic. Vestiarul este curat. Am fost mai montaţi săptămâna aceasta. Mă bucur că am câştigat acest meci!„, a declarat la digisport.ro.

Florinel Coman a marcat pentru FCSB după o pauză de o lună şi jumătate

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 8 al derby-ului de pe Arena Naţională. Coman a executat la colţul scurt o lovitură liberă şi l-a surprins pe Gurău.

După evoluţia ştearsă din derby-ul cu Rapid, Florinel Coman pare că şi-a reintrat în forma din startul sezonului. „Mbappe de România” a executat surprinzător o lovitură liber, care l-a luat pe nepregătite şi pe portarul oltenilor, Gurău. Florinel Coman nu mai marcase din septembrie, din partida câştigată în deplasarea de la Sepsi cu scorul de 5-2.

Florinel Coman a fost în mijlocul unui scandal, după derby-ul pierdut de FCSB în faţa Rapidului, scor 1-2. Gigi Becali a spus că „Mbappe” l-a sunat după meci şi s-a plâns că nu avea cui să îi paseze. Ulterior, Coman a transmis că nu i-a spus aşa ceva lui Gigi Becali.

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa!

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Reclamă

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și