Închide meniul

Gigi Becali, reacţie dură după declaraţiile lui Leo Strizu: „Îi dau o pâine, iar acum vorbeşte!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 12:41

Gigi Becali, reacţie dură după declaraţiile lui Leo Strizu: „Îi dau o pâine, iar acum vorbeşte!

Gigi Becali, reacţie dură după declaraţiile lui Leo Strizu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe

  • Gigi Becali, reacţie după declaraţiile lui Leo Strizu
  • Ce a declarat patronul de la FCSB

Gigi Becali a avut prima reacţie, după ce Leo Strizu a oferit mai multe declaraţii tăioase la adresa lui Mihai Stoica. Patronul de la FCSB susţine că i-a întins o mână de ajutor fostului tehnician cu licenţă PRO de la echipa sa, iar acum acesta a început să vorbească „numai prostii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a demisionat de la FCSB la finalul partidei cu Petrolul, din urmă cu două runde. Tehnicianul a dezvăluit că Mihai Stoica l-a determinat să ia această decizie drastică.

Gigi Becali, reacţie după declaraţiile lui Leo Strizu

Gigi Becali l-a făcut praf pe Leo Strizu, şi a declarat că acesta nu ar trebui să aibă astfel de declaraţii, după plecarea de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că nu a purtat nicio discuţie cu acesta, iar Mihai Stoica a fost cel care l-a adus în funcţia de antrenor al echipei.

Reclamă

De asemenea, Becali a mai transmis că i-a fost milă de Strizu, şi de aceea a acceptat să fie antrenorul echipei.

„Spune numai tâmpenii, numai prostii. MM l-a adus pe el, eu am avut niște discuții cu el.

Reclamă

Îi dau să mănânce o pâine, iar acum vorbește el, drege el.. Niște minciuni!

Câteodată mă gândesc să dea Domnul să nu ajung așa. Oamenii visează și le transpun în viață. Numai minciuni! Îți las și 1800 cadou… vezi-ți de treaba ta! Mi-a fost milă de el! Aveam eu nevoie de Strizu?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB

Leo Strizu a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica, pe vremea când era antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB. Acesta a declarat că managerul general al roş-albaştrilor vrea să deţină controlul la trupa din Berceni, fiind singurul care comunică în mod constant cu patronul echipei, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM.

Putea să zică: ‘Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă’. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate. Din punct de vedere fotbalistic. Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen.

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el… îți spune: „Ce, tu te pricepi la fotbal?”. Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni… având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă.

Putea să îmi spună: ‘Ăsta ești tu, nu e loc pentru amândoi, chiar dacă tu nu ai responsabilitate, dar prezența ta nu îmi face bine’. Atunci înțelegeam foarte bine situația. Și-a creat o anumită șmecherie”, a declarat Leo Strizu, conform gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie