Închide meniul

Octavian Popescu, pus la zid după FCSB – Rapid de Nicolae Dică şi Basarab Panduru: „De-aia ai numărul 10”

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 8:34

Reclamă
Octavian Popescu, pus la zid după FCSB – Rapid de Nicolae Dică şi Basarab Panduru: „De-aia ai numărul 10

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Profimedia

Octavian Popescu a fost pus la zid după FCSB – Rapid. Introdus pe teren la pauza meciului de pe Arena Naţională, tânărul roş-albaştrilor a avut o nouă prestaţie modestă, în partida câştigată de giuleşteni cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţia tânărului de 20 de ani a fost analizată de Nicolae Dică şi Basarab Panduru, care nu s-au ferit să îl pună la zid pe jucătorul celor de la FCSB.

Octavian Popescu, pus la zid după FCSB – Rapid

Nicolae Dică, fost număr 10 la FCSB, se aşteaptă de la tânărul de 20 de ani să intre pe teren şi să facă diferenţa şi în meciurile importante din Liga 1 cu adversari precum Rapid sau CFR Cluj.

Dacă Basarab Panduru i-a acordat nota 4,5 lui Octavian Popescu, Nicolae Dică a fost mult mai dur şi a considerat că prestaţia tânărului de 20 de ani a fost de nota 4.

„Eu îi dau nota 4, a pierdut toate mingile. Mă aştept de la un număr 10 să intre şi să facă diferenţa cu Rapid, cu CFR, nu cu Botoşani, Petrolul sau alte echipe, cu tot respectul pentru aceste echipe. Numărul 10 a fost purtat la Steaua de Panduru, de mine, trebuie să faci diferenţa în cupele europene, de aia ai numărul 10”, a declarat Nicolae Dică, la orangesport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu nu are cel mai bun sezon în tricoul celor de la FCSB. În 19 partide disputate în toate competiţiile din acest sezon, tânărul de 20 de ani a reuşit doar 3 goluri şi 2 pase de gol. Ultima sa reuşită a fost cea din victoria de pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, de pe 24 septembrie.

După înfrângere cu Rapid de pe Arena Naţională, FCSB riscă să piardă prima poziţie din clasament la finalul acestei etape. CFR Cluj, care este la un singur punct în spatele roş-albaştrilor, va juca luni seară pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Reacţie incredibilă a lui Octavian Popescu, după ce FCSB a pierdut cu Rapid

Imediat după ce Sebastian Colţescu a fluierat finalul partidei, Tavi Popescu nu s-a mai putut stăpâni şi a izbucnit în plâns. Imaginile surprinse de camerele TV au fost emoţionante.

Reclamă 4 / 0/3

Cu ochii în lacrimi, Tavi Popescu s-a dus în faţa fanilor. Aceştia nu au avut milă nici de el, şi nici de coechipierii săi. ”Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, au scandat ultraşii, potrivit digisport.ro.

FCSB a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit de mai bine de un an. În septembrie 2023 a avut ultima dată o astfel de serie nefastă. Mai mult decât atât, roş-albaştrii riscă să piardă primul loc în Liga 1. CFR Cluj o poate depăşi pe echipa lui Gigi Becali, în cazul în care câştigă în deplasarea cu Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și