Închide meniul

Gigi Becali, refuzat de Risto Radunovic! I-a oferit un salariu uriaș pentru a continua la FCSB! Cerințele fundașului

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 14:10

Reclamă
Gigi Becali, refuzat de Risto Radunovic! I-a oferit un salariu uriaș pentru a continua la FCSB! Cerințele fundașului

Gigi Becali, refuzat de Risto Radunovic

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a fost refuzat de Risto Radunovic. Patronul de la FCSB i-a oferit un salariu uriaș muntenegreanului pentru a continua la FCSB, însă acesta nu ar fi fost de acord. Fundașul își dorește și o primă la semnătura noului contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Risto Radunovic cu FCSB expiră în iarna acestui an. Fundașul a anunțat deja că își dorește să plece de la formația roș-albastră.

Gigi Becali, refuzat de Risto Radunovic

Conform fanatik.ro, lui Risto Radunovic i s-a oferit prelungirea contractului cu FCSB. Gigi Becali e gata să-i crească salariul muntenegreanului, la 20.000 de euro pe lună, după ce în prezent câștigă suma de 11.000 de euro lunar.

Risto Radunovic ar fi refuzat oferta făcută de Gigi Becali, deoarece își dorește să primească o sumă consistentă și atunci când va semna noul contract cu FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu ar fi de acord cu cerința muntenegreanului, iar acesta ar putea pleca în vară de la echipă.

Risto Radunovic este titular indiscutabil în flancul stâng al apărării FCSB-ului. Fundașul a fost transferat de la Astra, în urmă cu trei ani, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Reclamă

În acest sezon, Risto Radunovic a bifat 34 de meciuri la FCSB, în toate competițiile. Fundașul a reușit să marcheze și un gol, în partida cu Universitatea Craiova, din turul sezonului regulat. De asemenea, acesta și-a mai trecut în cont și două pase decisive.

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic

Mihai Stoica a venit cu un răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic. Fundaşul muntenegrean în vârstă de 31 de ani a anunţat că vrea să plece de la FCSB, la finalul sezonului, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a avut o reacţie categorică.

„Vreau să câștig campionatul și să plec!„, a spus Risto Radunovic imediat după partida FCSB – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Gigi Becali s-a amuzat când l-a auzit şi l-a ironizat: „Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?”

Reclamă 4 / 0/3

MM Stoica a precizat că Radunovic îşi doreşte un salariu mai mare la vicecampioana României, dar că s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali. Dacă nu se ajunge la un acord, sunt şanse mari ca experimentatul fundaş să plece de la FCSB.

Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta.

Eu l-aş ţine şi discuţia asta am demarat-o de multe ori cu Gigi şi la un moment dat am avut o discuţie cu Risto, dar poate a uitat. Risto a cerut o mărire a contractului aflat în derulare, iar Gigi nu a fost de acord„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și