Închide meniul

Gigi Becali, replică dură pentru Eugen Trică: „Ăsta ce mai e acum Are serviciu?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 21:39

Gigi Becali, replică dură pentru Eugen Trică: „Ăsta ce mai e acum Are serviciu?

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali i-a dat o replică dură lui Eugen Trică. Antrenorul a transmis un mesaj tranşant despre tehnicienii de la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor a oferit un răspuns acid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică a declarat recent că antrenorii care doar conduc antrenamente sunt „cârpe”, şi a mai mărturisit că pentru el, adevărata Steaua este formaţia din Liga a 2-a.

Gigi Becali, replică dură pentru Eugen Trică

După declaraţiile fostului jucător de la Steaua, Gigi Becali a reacţionat, şi a transmis clar că nu a apelat niciodată la serviciile sale. Patronul de la FCSB a întrebat chiar dacă Trică are serviciu, deoarece ştia că ultima dată a antrenat-o pe FCU Craiova 1948.

Trică este în prezent antrenor la Gloria Băneasa, echipă din Liga a 3-a, iar pe oltenii lui Adrian Mititelu i-a pregătit ultima dată în urmă cu doi ani, pentru scurt timp.

„În legătură cu Trică… Ce mai este de comentat? L-am chemat eu antrenor pe el și nu știu? Se alintă și el și se bagă în seamă ca să mai scrieți și voi de el. Eu ultima oară auzisem de Trică când era antrenor pe la Mititelu, dar de atunci nu am mai auzit nimic de el.

Reclamă

Vorbește el de cârpe sau ce naiba a mai zis? Păi, ce treabă are el? Nu stau să îl bag eu în seamă pe Eugen Trică. Lasați-l să zică și el ce vrea. Trică ăsta ce mai e acum? Are serviciu? E antrenor pe undeva? Vă întreb pentru că nici nu știu”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

„Nu sunt antrenor!” Gigi Becali, dezvăluiri despre cum se implică la FCSB

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre cum se implică la FCSB. Paronul roş-albaştrilor a declarat că nu a mai mers la baza de pregătire a jucătorilor săi de mai bine de doi ani, mărturisind că antrenorul echipei sale este Elias Charalamnous.

„Eu nu sunt antrenor. M-a mai întrebat unul când iau antrenor. M-am supărat pe el atunci. Mă iei la mişto? Păi ce, eu sunt antrenor? N-am antrenor? Am. N-am mai fost la echipă de doi ani. Dacă eram antrenor mă duceam, o dată pe săptămână măcar.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă de doi ani n-am mai fost la echipă, cum să fiu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Dacă, de exemplu, să zicem că fac eu echipa şi schimbările, dar nu le fac eu pe toate, dar să zicem.

Eu mai mult mă înţeleg cu ei, ce zic, dar dacă le fac, ce este rău să bagi nişte jucători în teren pe care îi antrenează antrenorul să joace fotbal. Nu sunt tot jucători la FCSB?

Sunt ai altora? A ieşit Compagno şi a intrat Rotariu. Nu trebuia să joace fotbal? Este adevărat, am greşit. Dacă îl lăsam pe antrenor să facă, sigur Compagno juca mai bine şi Ovidiu Popescu decât Tavi Popescu. Aici am greşit-o eu. Asta este. Mi le asum”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și