Închide meniul

Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe! Jucătorul este dorit de două echipe din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 14:06

Reclamă
Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe! Jucătorul este dorit de două echipe din Liga 1

Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe. Jucătorul de 26 de ani este dorit de două echipe din Liga 1, însă patronul de la FCSB nu este dispus să-l lase să plece, în această perioadă de mercato de vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a revenit la FCSB în această vară, după ce i-a expirat împrumutul la Umraniyespor, formație din prima ligă din Turcia.

Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe

Conform gsp.ro, Gigi Becali îl vrea în continuare pe Valentin Gheorghe la FCSB. Asta după ce două echipe din Liga 1 și-au manifestat interesul pentru acesta. UTA și U Cluj îl voiau pe mijlocașul de 29 de ani, sub formă de împrumut.

Valentin Gheorghe este rezervă la FCSB, și a evoluat în acest start de sezon într-un singur meci. Mijlocașul a fost trimis în teren în victoria cu FC U Craiova 1948, timp de 20 de minute.

Sezonul trecut, la Umraniyespor, Valentin Gheorghe a bifat 26 de meciuri în prima ligă din Turcia, reușind să marcheze două goluri și să ofere două asisst-uri.

Reclamă

La FCSB, Vali Gheorghe poate fi o soluție pentru atacul roș-albaștrilor, având în vedere că acesta poate evolua pe ambele benzi în atac.

Valentin Gheorghe a fost cumpărat de FCSB de la Astra, în 2021, în schimbul sumei de 250.000 de euro. După un singur sezon, acesta a fost împrumutat la Umraniyespor, formaţie din Turcia, şi a revenit la formaţia roş-albastră în această vară.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari. Patronul de la FCSB a declarat faptul că mijlocaşul francez ar putea părăsi echipa în această vară, fiind de acord cu propunerea italienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a declarat că este gata să accepte propunerea celor de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar suma plătită în schimbul său va fi de 200.000 de euro.

De asemenea, Becali a mai declarat faptul că, dacă va fi transferat definitiv Malcom Edjouma, italienii vor plăti suma de 600.000 de euro în schimbul său.

Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

În tricoul roş-albaştrilor, Edjouma a bifat 60 de partide, în care a reuşit să marcheze 16 goluri. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și