Închide meniul

Gigi Becali s-a enervat după ce Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB: „Du-te în B sau lasă-te!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 12:04

Gigi Becali s-a enervat după ce Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB: „Du-te în B sau lasă-te!

Nicolae Dică vrea revanșa în FCSB - Silkeborg, LIVE TEXT pe AS.ro

Nicolae Dică dă indicații în timpul unui meci disputat de FCSB / Sportpictures

Gigi Becali s-a enervat după ce Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor l-a asigurat pe antrenor că postul său este în siguranţă în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a anunţat pe Nicolae Dică că are un obiectiv clar – calificarea în play-off. În caz contrar, „Dicanio” îşi poate face bagajele.

Gigi Becali s-a enervat după ce Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB

„Da, Dică a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu știu de ce. I-am luat-o înainte, l-am sunat și i-am spus “Termină cu prostiile astea. Revino-ți. Nu ai cum să pleci acum”. I-am zis că o să fie bine. Ce rost are să mai vorbim de Dică? Până în vară rămâne! N-am plecat când a pierdut cu 10-0 și pleacă atunci când are trei victorii la rând? Suntem în play-off, n-o să fie probleme.

Să spunem, ipotetic, că rămâne Sepsi, dar nu poți să spui că n-o depășești pe Hermannstadt. Dacă nu poți să o depășești, nu meriți și du-te în divizia B, lasă-te de fotbal. Ce mai cauți la fotbal? Mai sunt 18 meciuri”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Şi Mihai Stoica a anunţat că Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia

FCSB a învins UTA cu 2-1, însă atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor n-a fost cea obișnuită după o victorie. Nicolae Dică a fost la un pas să-și dea demisia la finalul meciului de pe Arena Națională, deși cu câteva zile înainte anunțase că nu se gândește să facă asta.

Reclamă

“Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB. Fostul internațional se întreabă dacă nu cumva faza din minutul 55 al meciului cu UTA a contribuit la decizia antrenorului.

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost (n.r. – acceptată)… De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci spunea că-şi dă demisia când vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Ce cred eu… În minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheață la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea. Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. – schimbare defensivă). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. Faci schimbarea asta în minutul 55 la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei.

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă ai rămas, înseamnă că… <Bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu>”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și