Închide meniul

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Neluțu Varga: „Acum tremurăm de frica lui Florinel Coman? Nu e Messi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 18:51

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Neluțu Varga: „Acum tremurăm de frica lui Florinel Coman? Nu e Messi!

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Neluțu Varga

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimediaimages

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Neluțu Varga, când a auzit că patronul lui CFR Cluj cere ca FRF și LPF să se autosesizeze și să îl suspende pe Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor a vrut să îi dea imediat replica rivalului său din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga insistă ca „Mbappe” Coman să fie sancționat pentru că ar fi luat cartonaș roșu voit în eșecul cu Oțelul. Astfel, va rata meciul din Cupa României și nu derby-ul de etapa viitoare cu CFR Cluj.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Neluțu Varga

Gigi Becali a avut un mesaj răspicat pentru finanțatorul lui CFR. L-a avertizat că nu își dorește o luptă la Comisii și că își dorește ca totul să se decidă pe teren.

Ori vrem să ne luptam pe teren pentru titlu, ori pe la comisii. Hai să ne hotărâm. Nu vă întreb pe voi, ci pe Varga. Eu îi propun lui Neluțu Varga să înceteze cu presiuni din astea că știe clar că doar ce scrie arbitrul în raport aia e sfântă și așa rămâne. Eu știu că Florinel Coman e Florinel Coman, nu Messi. Acum tremurăm de frica lui Coman? Dacă sunt mai buni ca noi ne vor bate și cu Florinel pe teren și aia este. Dar să te apuci să ceri nu mai știu eu ce din astea pe la FRF mi se pare prea mult.

Pentru ce a făcut Coman a primit al doilea cartonaș galben și apoi a fost eliminat, așa cum scrie la regulament. Acum cerem să schimbăm regulamentul? Important este și va rămâne doar ceea ce a scris Bârsan în raport. După acel raport o să fie judecat Florinel Coman, restul sunt vorbe aruncate. Hai să jucam totuși acest campionat doar pe teren”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB este programat duminică, de la ora 20:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În această ediție de campionat, Florinel Coman a marcat 6 goluri și a oferit 6 pase decisive în 16 partide.

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman

Varga le cere şefilor fotbalului românesc să nu îl ierte pe Florinel Coman şi să ia măsuri.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să trag un semnal de alarmă privind cazul Florinel Coman. Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului.

Nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oțelul Galați. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă”, a declarat Neluțu Varga la fanatik.ro.

În cazul în care „centralul” meciului FCSB – Oţelul, scor 0-2, a scris în raportul partidei că Florinel Coman a luat intenţionat al doilea galben, atacantul „roş-albaştrilor” poate fi suspendat şi pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Florinel Coman a făcut o șmecherie. Da, știm cu toții asta… În acel meci, a făcut o șmecherie care în mod normal ar trebui penalizată de regulamente.

Nu avem nici o problemă să jucăm împotriva lui Florinel Coman. Sunt convins că CFR-ul va câștiga acest meci, și cu Florinel sau fără Florinel Coman pe teren, dar mi se pare normal ca această competiție să se dispute sub semnul echității, sub semnul fair-play-ului, ca toate formațiile să aibă fix aceleași șanse, nu unele să fie favorizate.

Nu cerem absolut nimic în plus. Federația şi Liga trebuie să se autosesizeze în cazul lui Florinel Coman. Cel puțin așa cred eu că ar trebui să se întâmple dacă vrem ca această competiție să crească și totul să fie sub semnul egalității de șanse, indiferent de numele echipelor implicate„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și