Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB! „I-am zis lui MM: pe ăsta îl ţii”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 19:33

Reclamă
Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB! „I-am zis lui MM: pe ăsta îl ţii

Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB! Este vorba de Valentin Creţu (34 de ani), despre care Gigi Becali spunea că va pleca de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele evoluţii ale lui Creţu în tricoul FCSB-ului i-au plăcut lui Becali, iar acum milionarul din Pipera vrea să îi prelungească înţelegerea.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB!

Crețu are până în iarnă. Acum, să vedem dacă ne despărțim, pentru că mi-a plăcut, și-a făcut datoria. Dacă ei își fac datoria, eu, din recunoștință, le prelungesc, pentru că participă la campionat.

I-am zis lui MM ‘Băi, Mihai, pe ăsta îl ții, mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să fim și noi cu caracter față de el’”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre Creţu

Gigi Becali spunea, nervos, la sfârşitul lunii august, după înfrângerea cu UTA în campionat, că Valentin Creţu va părăsi echipa antrenată de Elias Charalambous.

Reclamă

„Lasă-mă cu Crețu, că pleacă oricum”, declara atunci Gigi Becali.

Între timp, evoluţiile lui Vali Creţu l-au făcut pe Becali să îşi reconsidere poziţia.

Vali Creţu: „Aici trebuie să fii foarte puternic mental”

Valentin Creţu declara, după meciul Hermannstadt – FCSB 2-2, că trebuie să fii foarte puternic mental pentru a evolua la echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Când muncești, ești serios și îți vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplătește. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte.

Băieții s-au dăruit, chiar dacă e un teren foarte greu. Sunt mândru că băieții au dat 100% și până la urmă am obținut un egal. Ce să facem?

Nu știu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu știu… Încerc să fiu cât mai serios și concentrat pe ce am de făcut și… Puterea mi-o dă familia și Dumnezeu.

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate și sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să reziști presiunii și să fii profesionist”, declara atunci Vali Crețu pentru sursa citată.

„Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant: „Lucrurile sunt foarte simple”

„Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant și a vorbit despre relația sa cu latifundiarul din Pipera, din perioada în care era legitimat la FCSB.

Raul Rusescu a fost legitimat la FCSB în perioadele 2011-2013, 2014-2015 și 2018-2019. În lotul vicecampioanei a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei, reușind să câștige numeroase trofee alături de formația patronată de Gigi Becali.

Fostul atacant al „roș-albaștrilor” este de părere că Gigi Becali nu este un patron dificil. Raul Rusescu a explicat faptul că atât timp cât jucătorii de la FCSB rezistă la presiunea venită din partea latifundiarului, atunci colaborarea cu acesta este una foarte simplă.

Reclamă

„Eu cu Gigi Becali nu am avut nicio problemă”

De asemenea, „Raul de Ghencea” a dat exemplu cazul lui Billel Omrani, care nu a reușit să se impună la echipa pregătită în prezent de Elias Charalambous.

„(n.r. Este Gigi Becali un patron dificil?) De ce? (n.r. cum a fost relația ta cu el?) Foarte simplă și ok. A spus-o chiar el că la echipa lui lucrurile sunt foarte simple. Eu cu el nu am avut nicio problemă și probabil nu o să am niciodată nicio problemă.

Toți cei care au jucat pentru FCSB le-au simțit pe pielea lor (n.r. criticile patronului), de asta am și spus că în momentul în care a venit Omrani, am fost întrebat într-un interviu dacă va reuși, și am spus că FCSB este un club total diferit față de CFR Cluj și că este foarte să te impui și să reușești la FCSB”, a spus Raul Rusescu, potrivit prosport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și