Închide meniul

„Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant: „Lucrurile sunt foarte simple”

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 17:25

Reclamă
Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant: Lucrurile sunt foarte simple”

„Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant: „Lucrurile sunt foarte simple”

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

„Este Gigi Becali un patron dificil?” Raul Rusescu a oferit un răspuns tranșant și a vorbit despre relația sa cu latifundiarul din Pipera, din perioada în care era legitimat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu a fost legitimat la FCSB în perioadele 2011-2013, 2014-2015 și 2018-2019. În lotul vicecampioanei a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei, reușind să câștige numeroase trofee alături de formația patronată de Gigi Becali.

Raul Rusescu, dezvăluiri despre colaborarea cu Gigi Becali. Ce a transmis fostul atacant de la FCSB

Fostul atacant al „roș-albaștrilor” este de părere că Gigi Becali nu este un patron dificil. Raul Rusescu a explicat faptul că atât timp cât jucătorii de la FCSB rezistă la presiunea venită din partea latifundiarului, atunci colaborarea cu acesta este una foarte simplă.

De asemenea, „Raul de Ghencea” a dat exemplu cazul lui Billel Omrani, care nu a reușit să se impună la echipa pregătită în prezent de Elias Charalambous.

„(n.r. Este Gigi Becali un patron dificil?) De ce? (n.r. cum a fost relația ta cu el?) Foarte simplă și ok. A spus-o chiar el că la echipa lui lucrurile sunt foarte simple. Eu cu el nu am avut nicio problemă și probabil nu o să am niciodată nicio problemă.

Reclamă

Toți cei care au jucat pentru FCSB le-au simțit pe pielea lor (n.r. criticile patronului), de asta am și spus că în momentul în care a venit Omrani, am fost întrebat într-un interviu dacă va reuși, și am spus că FCSB este un club total diferit față de CFR Cluj și că este foarte să te impui și să reușești la FCSB”, a spus Raul Rusescu, potrivit prosport.ro.

Alături de FCSB, Raul Rusescu a reușit să câștige: 2 titluri de campion, o Cupă a României și o Cupă a Ligii. De asemenea, în perioada în care era legitimat la echipa „roș-albastră” a câștigat și titlul de cel mai bun fotbalist român al anului (în 2012), dar și titlul de golgheter al Ligii 1, în sezonul 2012/2013.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2013. La momentul respectiv valora suma de 4,6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Rusescu l-a ironizat pe Adi Popa

Adi Popa a fost ironizat de Raul Rusescu. Mijlocaşul celor de la Chiajna a declarat, în nenumărate rânduri, că CSA Steaua este adevărata Steaua, iar Rusescu i-a amintit acestuia la ce echipă evolua atunci când o elimina pe Ajax, din Europa League.

„La ce echipă juca Adi Popa atunci când noi reușeam să o eliminăm pe Ajax?

N-am mai discutat cu el despre acest subiect de ceva timp. Dacă el crede că noi facem parte dintr-un masterplan, e treaba lui, dar nu e așa.

Am făcut cu toți un meci bun atunci și Adi Popa a jucat extraordinar, s-a descurcat foarte bine împotriva lui Daley Blind. Nu e singurul jignit de ei!”, a spus fostul atacant al „roș-albaștrilor”, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și