Închide meniul

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB – FC Voluntari. Pe cine a scos din echipa de start

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 20:13

Reclamă
Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB – FC Voluntari. Pe cine a scos din echipa de start

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB - FC Voluntari

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Dorin Rotariu a fost trimis titular în meciul FCSB – FC Voluntari, din etapa a 13-a a Ligii 1. Noul transfer al roş-albaştrilor şi-a găsit imediat loc în formula de start a vicecampioanei României, aşa cum a anunţat patronul Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mai puţin de două săptămâni după ce a semnat cu FCSB, Rotariu a fost titularizat de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Gigi Becali a precizat iniţial că îl va folosi vârf de atac pe fostul dinamovist, după care s-a răzgândit şi a anunţat că va juca pe postul de extremă dreapta.

Dorin Rotariu, titular în FCSB – FC Voluntari

Rotariu i-a luat astfel locul lui Alexandru Băluţă în echipa de start. L-a ţinut pe bancă şi pe „perla” patronului, Octavian Popescu, care impresionase în tricoul României U21. În meciul cu Armenia U21 reuşise să ofere două pase decisive.

Golgheterul de sezonul trecut al FCSB-ului, Andrea Compagno, a reuşit să îşi păstreze locul în primul 11. Italianul care a marcat de 15 ori în ultima ediţie de campionat are 4 goluri în această stagiune.

Echipa de start a FCSB-ului împotriva lui FC Voluntari: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – D. Rotariu, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Echipa de start a FCSB-ului împotriva lui FC Botoşani: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Ganea – Lixandru, Djokovic, Olaru – Băluţă, Compagno, Fl. Coman

Gigi Becali l-a avertizat pe Dorin Rotariu înaintea disputei FCSB – FC Voluntari, de pe Arena Naţională. I-a transmis că trebuie să confirme rapid, pentru a nu fi schimbat la pauză.

Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bombă, e bun rău de tot. E fotbal.

Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute va juca altul. Nu e prea devreme. Eu am foarte mare încredere. De când l-am luat pe Rotariu tot aceleași persoane au spus că nu a jucat de multă vreme, că nu știu ce, că nu știu cum”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat surprins de noul atacant al vicecampioanei. Elias Charalambous a menționat faptul că Dorin Rotariu este într-o formă foarte bună, chiar dacă nu a mai jucat niciun meci din luna mai a acestui an.

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins de Rotariu. Nu îl cunoșteam personal, doar am urmărit niște meciuri înainte de transfer. A venit într-o formă foarte bună, având în vedere că nu a jucat de foarte mult. Atitudinea lui este foarte bună, s-a antrenat foarte bine, suntem fericiți să avem un astfel de jucător în lot, a fost un transfer foarte bun”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Dorin Rotariu a fost convins să vină la FCSB cu un salariu impresionant. Gigi Becali îi va plăti, lunar, 20.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și