Închide meniul

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 11:54

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Valeriu Argăseală şi Mihai Stoica / Hepta.ro

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt. Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, nu participă la Adunarea Generală a FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Adunarea Generală a FRF sunt prezenţi 246 de membri din cei 279 care puteau participa.

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Foarte supărat după Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali a anunţat că Valeriu Argăseală nu va mai merge la adunările FRF.

„Tot ce înseamnă reprezentarea cu FCSB cu FRF nu va mai fi. Să facă ei ce Adunări Generale vor. Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi”, spunea, supărat, Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid.

Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu.  Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, preciza Gigi Becali.

Reclamă

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii”, tuna patronul FCSB.

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. Becali vrea 25 de milioane de euro pentru FCSB, dar nu uită nici de partea bisericească.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plecat azi la Muntele Athos, cu un charter privat, el fiind invitat special într-o delegaţie a lui Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a plecat alături de oameni importanţi din Biserica Ortodoxă Română. La Muntele Athos, Gigi va lua parte la deshumarea unui preot, după cum susţine sursa citată.

Latifundiarul din Pipera a mai anunţat şi în trecut că vinde echipa pe care o patronează de două decenii. Vărul său, Giovanni Becali, a recunoscut că Gigi Becali este acum mai aproape ca niciodată să se ţină de plan. Dacă i se vor oferi 25 de milioane de euro, iese din fotbal!

Giovanni Becali: Biserica e o chestie obligatorie pentru el

„La cum îl știu eu, nu cred că se poate despărți de FCSB. Dar e și problema familiei, a fetelor, are o vârstă. Am și eu băieți care stau în față. Are două nepoate și are și el nevoie de liniște. Biserica e o chestie obligatorie pentru el.

Părerea mea e că dacă e ceva care să îi ofere într-adevăr suma cerută, probabil s-ar desparte de FCSB. E deja acolo de 20 și ceva de ani.

În situația asta, cred că e o sumă logică pe care a cerut-o. Nici exagerată, nici mică. Ce a băgat, ce își poate recupera și eu cred că și-a făcut bine calculele. Trebuie să vedem pe cine găsim să dea măcar astea 25 de milioane„, a declarat Giovanni Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și