Închide meniul

Gigi Becali, schimb de replici fabulos cu preşedintele unei echipe mari din Europa! Patronul FCSB, curios cine face echipa la ei!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 9:55

Reclamă
Gigi Becali, schimb de replici fabulos cu preşedintele unei echipe mari din Europa! Patronul FCSB, curios cine face echipa la ei!

https://as.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-a-dezvaluit-echipa-fcsb-ului-si-in-derby-ul-cu-universitatea-craiova-gata-i-am-spus-lui-rotaru-366433.html

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un schimb de replici fabulos cu preşedintele unei echipe mari din Europa! Milionarul din Pipera era curios să afle dacă şi la FC Sevilla lucrurile stau ca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie a dezvăluit discuţia care s-a purtat, prin el, între Gigi Becali şi Jose Maria del Nido, fostul preşedinte de la FC Sevilla.

Gigi Becali, schimb de replici fabulos cu preşedintele unei echipe mari din Europa

“Eu știu pentru că am fost cu Steaua (n.r.: FCSB), jucând cu Arsenal și cu Sevilla în grupă, știu situația de protocol. Te duci cu gloriile, la masa oficială… La meciul de la Sevilla, a invitat Gigi toate gloriile. Foști jucători ai Stelei.

Și la masa oficială, eu lucrând la Steaua (n.r.: FCSB), traduceam lucrurile vorbind spaniola. La un moment dat, del Nido, la masa oficială, președintele clubului, era și el acolo. Eu traduceam și la un moment dat mă întreabă Gigi lui cine îi face echipa la meci. Lui del Nido, celui mai important de la Sevilla. Eu îi traduc și el zice ‘Antrenorul, cum cine?’ Moment în care Gigi îmi spune că nu prea știe nimic, că nu prea le au ăștia cu fotbalul.

Moment în care i-am spus (n.r.: lui del Nido) că aici se implică foarte mult Gigi. La care el a zis că ‘pe noi nu ne interesează să ne implicăm, noi vrem să avem rezultate. Îi dăm afară dacă nu au rezultate’. I-am spus lui Gigi că asta nu pot să traduc”, a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, susţinut de un fost rival din Liga 1: „Mi se pare normal că face echipa, sunt banii lui”

Gigi Becali e susţinut de un fost rival din Liga 1, Nicolae Cristescu. Fostul conducător de la Rapid, care i-a preluat pe giuleşteni alături de Robert Zamfir după plecarea lui George Copos, vorbeşte în termeni laudativi despre Becali.

Nicolae Cristescu mărturiseşte însă că, în privinţa managementului unui club de fotbal, nu are aceeaşi viziune ca Gigi Becali. Afirmă că în perioada în care conducea Rapidul, alături de Robert Zamfir, nu s-a implicat în alcătuirea echipei.

„Gigi Becali merită tot respectul, a fost atacat mult. Sincer, mi se pare normal că face echipa, nu că face echipa, că schimbă echipa în timpul jocului. Dacă aduce un jucător, sunt banii lui, investițiile lui, am cheltuit milioane, am pretenții să faci echipa competitivă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am propus jucători la Rapid, că am adus jucători, da. Îți dau un singur exemplu, auzisem la un moment dat și era tot în insolvență un jucător extrem de talentat, Cătălin Doman.

Mi-a spus cineva că e pe undeva pe la Pitești, un jucător extrem bun și de tânăr, dar foarte capricios. M-am dus și am vorbit cu cei care erau în insolvență, am negociat cu ei și l-am adus la Rapid. Extrem de bun și talentat, dar capricios și neserios.

Dar foarte bun, în rest, să îi impun lui Viorel Moldovan, nici nu puteai, pentru că Moldovan este un caracter extrem de puternic și nu aveam cum. E principiul meu. Dacă te implici tu ca patron nu ai cum să îl mai tragi la răspundere pe antrenor”, a declarat Nicolae Cristescu pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și