Închide meniul

Marius Lăcătuş, reacţie dură după ce a aflat că FCSB va juca meciul cu Universitatea Craiova în Ghencea: „Mi-aş fi dat demisia”

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 23:48

Reclamă
Marius Lăcătuş, reacţie dură după ce a aflat că FCSB va juca meciul cu Universitatea Craiova în Ghencea: „Mi-aş fi dat demisia

"Bilete online pentru FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoica, alături de fanii lui FCSB în Ghencea / Profimedia

Marius Lăcătuş, reacţie dură după ce a aflat că FCSB va juca meciul cu Universitatea Craiova în Ghencea. După meciurile cu CFR Cluj şi Nordsjaelland, în care FCSB a jucat cu stadionul plin, echipa lui Elias Charalambous va reveni pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Universitatea Craiova, programată în etapa a 8-a a Ligii 1, pe 2 septembrie, se va disputa în Ghencea. Arena Naţională organizează alt eveniment în primul weekend din septembrie.

Marius Lăcătuş, reacţie dură după ce a aflat că FCSB va juca meciul cu Universitatea Craiova în Ghencea: „Mi-aş fi dat demisia”

Fostul mare jucător al Stelei a declarat că nu îl deranjează faptul că FCSB joacă ocazional în Ghencea, dar a recunoscut că le-ar fi interzis acestora să evolueze pe stadionul Steaua dacă ar fi fost Ministrul Apărării:

„Obișnuință nu putem spune, obișnuință e când joci etapă de etapă meciurile de acasă în Ghencea. Când joci o dată la 3-4 meciuri, nu știu cât de obișnuit e. Asta e. Pe mine nu mă deranjează, dacă așa s-a hotărât.

Eu am zis și înainte, dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? Da. (n.r. dacă ar putea, le-ar interzice). Dacă eram ministrul Apărării Naționale, poate o făceam. Dacă nu primeam ordin de la prim-ministru!

Reclamă

Eu cred că nu acceptam, mi-aș fi dat demisia, păi ce mare lucru? Eu nu știu cariera domnului ministru al Apărării, dar mă îndoiesc că are una militară în spate.

Eu cred că, totuși, ar trebui puși oameni care sunt din domeniu. Poate vorbesc cu păcat. Nu doar la acel minister, ci peste tot ar trebui să fie oameni avizați, din domeniu”, a declarat Marius Lăcătuş, potrivit digisport.ro.

LPF a anunţat programul etapei a 8-a! FCSB – Universitatea Craiova şi Rapid – Dinamo, derby-urile etapei

Prima zi din luna septembrie va aduce derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi Dinamo. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de pe 13 martie 2022, atunci când Rapid s-a impus cu 3-1 într-un meci care s-a disputat la Mioveni. Mai mult, aceasta va fi prima confruntare dintre cele două echipe pe noua arenă din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 2 septembrie va avea loc şi partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova. La fel ca meciurile cu CFR Cluj şi FC Nordsjaelland, vicecampioana va disputa meciul din etapa cu numărul 8 pe stadionul Steaua, deoarece Arena Naţională va găzdui alt eveniment la începutul lunii septembrie.

Programul etapei cu numărul 8 din Liga 1:

Vineri, 1 septembrie

  • Ora 18.30 Petrolul Ploiești – Oțelul Galați
  • Ora 21.30 FC Rapid 1923 – Dinamo București

Sâmbătă, 2 septembrie

  • Ora 19.00 FC Voluntari – CFR 1907 Cluj
  • Ora 21.45 FCSB – Universitatea Craiova

Duminică, 3 septembrie

  • Ora 13.30 Universitatea Cluj – Politehnica Iași
  • Ora 21.30 FC U Craiova 1948 – Farul Constanța

Luni, 4 septembrie

  • Ora 18.30 FC Botoșani – FC Hermnanstast
  • Ora 21.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și