Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Răchită să mai dea afară un jucător de la FCSB: „Găsești altul de 10 ori mai bun decât el!”

Cosmin Cioboată Publicat: 31 ianuarie 2023, 12:11

Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Răchită să mai dea afară un jucător de la FCSB: „Găsești altul de 10 ori mai bun decât el!

Gigi Becali, acuzaţii incredibile la adresa lui Leo Strizu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Răchită să mai dea afară un jucător de la FCSB
  • „Găsești un jucător de 10 ori mai bun decât el!”

Gigi Becali este sfătuit de Valeriu Răchită să mai dea afară un jucător de la FCSB. Patronul vicecampioanei a renunțat în această iarnă la 9 jucători. Acum, Răchită îi transmite latifundiarului din Pipera să mai scape de unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită consideră că Denis Haruț nu a confirmat la FCSB.

Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Răchită să mai dea afară un jucător de la FCSB

Răchită a lucrat cu Denis Haruț la ACS Poli Timișoara și este de părere că salariul fundașului de la FCSB, în valoare de 15.000 de euro/lună, nu este justificat.

Reclamă

Fostul jucător de la Steaua și Petrolul Ploiești i-a urmărit evoluțiile lui Denis Haruț în tricoul FCSB-ului și a tras concluzia. Răchită susține că Gigi Becali poate găsi „un jucător de 10 ori mai bun decât Haruț”, chiar și în liga a doua din Franța.

Valeriu Răchită l-a „certat” pe Gigi Becali și pentru transferul lui Joyskim Dawa. Fundașul camerunez a comis mai multe greșeli în acest sezon și a intrat și el pe „lista neagră” a lui Becali.

Reclamă

„Am tras foarte multe semnale, nu are cum să mă păcălească pe mine ochiul. La fotbal, dacă nu te pricepi, te uiți și în gura celor care vorbesc. Eu n-am niciun interes, spun ceea ce gândesc și ceea ce văd.

Am spus că Haruț nu este… mai ales că l-am avut și eu și îi știu caracterul. A dat 650.000 de euro și îi dă 15.000 de euro salariu. Păi la 15.000 de euro salariu găsești un jucător de Ligue 2 de zece ori mai bun ca Haruț.

Pe Dawa l-am văzut și la Botoșani, atacă extrem de riscant. Va face penalty-uri, are cred că vreo 3-4 penalty-uri făcute. Dacă avea Dan Petrescu 2-1 în minutul 91, dacă erau fundașii lui mai departe de 25 de metri de poartă, cred că intra în teren și îi mânca”, a declarat Valeriu Răchită, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • Denis Haruț a fost cumpărat de FCSB în 2021, de la FC Botoșani, în schimbul a 660.000 de euro. Fundașul de 23 de ani a bifat 14 apariții în toate competițiile din stagiunea curentă.

Andrei Dumiter, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Florin Achim, Rachid Bouhenna și Răzvan Ducan sunt jucătorii care și-au reziliat contractul cu FCSB în această iarnă. Tot în actuala perioadă de mercato, Ianis Stoica și Alexandru Musi au fost cedați sub formă de împrumut la U Cluj, respectiv Poli Iași.

Rachid Bouhenna, primul jucător care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul

Rachid Bouhenna este primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut anunțul.

Farul a întors fantastic meciul cu vicecampioana României, scor 3-2, și a plecat cu toate cele 3 puncte de pe Arena Națională.

În urma dezamăgirii, Gigi Becali a renunțat definitiv la un fotbalist. Este vorba despre Rachid Bouhenna, fundașul algerian care nu a reușit să se adapteze la FCSB.

„Bouhenna a reziliat contractul astăzi, e jucător liber. Am mai trăit meciuri din astea cum au fost cu Farul, nu e ceva nou. Eu am trăit ceva tragic, ăsta e meci de campionat.

Ne-am bucurat mult la golul trei, golul nostru anulat. Când am văzut că rămâne 2-1 mi-a fost teamă, aveam presimțirea că terminăm la egalitate, nu că pierdem. Dar asta este acum, se mai întâmplă și chestii de genul ăsta.

Coman nu se știa în locul cui va intra, dar era sigur că va intra. În mod normal, la cum se prezintă la antrenamente ar fi trebuit să intre titular, dar e o luptă în doi pentru postul de titular între el și Tavi”a spus MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu