Închide meniul

Primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Anunțul de ultimă oră al lui Mihai Stoica

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 20:26

Primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Anunțul de ultimă oră al lui Mihai Stoica

Primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul!

FCSB vs Farul / Profimedia

  • Primul fotbalist care pleacă de la FCSB după dezastrul cu Farul!

Rachid Bouhenna este primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut anunțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a întors fantastic meciul cu vicecampioana României, scor 3-2, și a plecat cu toate cele 3 puncte de pe Arena Națională.

Primul fotbalist care a plecat de la FCSB după dezastrul cu Farul! Anunțul de ultimă oră a lui Mihai Stoica

În urma dezamăgirii, Gigi Becali a renunțat definitiv la un fotbalist. Este vorba despre Rachid Bouhenna, fundașul algerian care nu a reușit să se adapteze la FCSB.

Reclamă

„Bouhenna a reziliat contractul astăzi, e jucător liber. Am mai trăit meciuri din astea cum au fost cu Farul, nu e ceva nou. Eu am trăit ceva tragic, ăsta e meci de campionat.

Ne-am bucurat mult la golul trei, golul nostru anulat. Când am văzut că rămâne 2-1 mi-a fost teamă, aveam presimțirea că terminăm la egalitate, nu că pierdem. Dar asta este acum, se mai întâmplă și chestii de genul ăsta.

Reclamă

Coman nu se știa în locul cui va intra, dar era sigur că va intra. În mod normal, la cum se prezintă la antrenamente ar fi trebuit să intre titular, dar e o luptă în doi pentru postul de titular între el și Tavi”a spus MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Anunțul vine după ce Gigi Becali a decis să nu-l mai folosească pe Dawa în primul „11”, luând în considerare prestația dezastruoasă din derby-ul cu Farul.

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3: „Imediat am pus mâna pe telefon!”

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali în direct la TV, după FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al naționalei României, în prezent acționar la Farul, a făcut o glumă pe seama „strategiei” de la FCSB, în care patronul ordonă, de multe ori, schimbările din timpul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a pus în scenă o revenire spectaculoasă pe Arena Națională, în fața vicecampioanei. Echipa lui Gică Hagi era condusă cu 2-1 în minutul 90+4, dar a reușit să întoarcă scorul în mod miraculos, până în minutul 90+6.

Ciprian Marica a oferit prima reacție după ce Farul a câștigat derby-ul cu FCSB. Acționarul de la clubul lui Gică Hagi n-a ratat ocazia și a făcut o glumă pe seama lui Gigi Becali.

Marica a fost întrebat despre cele două schimbări efectuate de Farul încă din prima repriză. Kiki și Baravykas au fost înlocuiți cu Borza și Sîrbu, în minutele 27, respectiv 35.

După cele două modificări, Farul a avut pe teren numai jucători români. Întrebat despre cele două schimbări rapide din tabăra constănțenilor, Ciprian Marica a făcut trimitere, în glumă, către „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

„Ce, crezi că eu nu văd bine jocul de sus (n.r. – din lojă)? Imediat am pus mâna pe telefon (râde)”, a spus Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Marica a dezvăluit că nu mai spera la victorie, la scorul de 2-1 pentru FCSB. Fostul internațional l-a lăudat pe Gică Hagi pentru că a avut curajul să trimită în teren mulți jucători tineri, într-un meci de asemenea anvergură.

„Adevărul e că maxim speram la un egal. Speram să egalăm. În ultimele minute nu ne așteptam că putem câștiga partida. Dar tot vorbeam de a crede și de a-ți urma visul până la final și uite că am obținut o victorie mare de care ne vom aduce aminte și despre care vom povesti.

Reclamă

Ne-am revenit, echipa a funcționat și după plecarea lui Pitu (n.r. – la Bordeaux). Am câștigat cu foarte mulți tineri pe teren. Hagi a avut curajul la un meci atât de mare să mizeze pe mulți tineri. Asta nu poate decât să ne bucure”, a mai declarat Ciprian Marica, pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu