Închide meniul

Gigi Becali și-a anunțat victoria în războiul cu CSA: „Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 16:48

Gigi Becali și-a anunțat victoria în războiul cu CSA: „Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, la Palat / Hepta

  • Gigi Becali și-a anunțat victoria în războiul cu CSA
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Gigi Becali e sigur că va recupera numele și marca Steaua de la CSA. Patronul FCSB și-a anunțat deja marea victorie în războiul cu Armata. Latifundiarul din Pipera i-a făcut praf pe conducătorii echipei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să vedeţi cum echipa care se numeşte azi Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla. Am anulat deja patru mărci în instanţă, le voi anula şi pe celelalte. O să mai dureze câţiva ani, dar ei n-au niciun merit să ia sigla şi palmaresul pentru că nu au continuat istoria. Ei au lipsit 20 de ani şi apoi se trezesc că ei sunt Steaua şi vor palmaresul?

Gigi Becali și-a anunțat victoria în războiul cu CSA

Este o aberaţie tot ceea ce se întâmplă la treburile astea cu palmaresul. Cum să spui că Dinamo nu mai e Dinamo? Au retrogradat şi vin alţii care să spună că ei sunt Dinamo. Ce aberaţie e asta? Păi cum, cine urlă ăla are palmaresul?

Reclamă

Palmaresul aparţine echipei care a continuat activitatea. Aşa cum FCSB a continuat activitatea, aşa cum Dinamo a continuat activitatea şi aşa mai departe. Păi, să luăm cazul României?

Poate să ia cineva palmaresul României? E activitatea, istoria. Poate să vină mâine un judecător şi să decidă că partea de istorie cu Ştefan cel Mare nu face parte din istoria României şi să le-o dea altora? Nu nu poate. Ce, poţi să iei istoria României şi să o dai Ungariei? Nu, nu poţi„, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Cum arată palmaresul lui FCSB și CSA Steaua în acest moment

CSA Steaua:

20 de titluri naționale
19 cupe ale României
3 Supercupe ale României
1 Cupă a Campionilor Europeni
1 Supercupă a Europei

FCSB:

Reclamă 4 / 0/3

5 titluri naționale
3 cupe ale României
2 Supercupe ale României
2 cupe ale Ligii

Palmaresul din perioada 1998-2003:

1 titlu național
1 cupă a României
1 Supercupă a României

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament, iar echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea prin intermediul unui proiect de lege. Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe cereri pentru a juca pe arena de lux, însă a fost refuzat.

Parlamentarii USR au depus un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului. Administratorii bazelor sportive vor fi nevoiţi să le închirieze după reguli clare și transparente. Astfel, accesul într-o bază sportivă va fi stabilit în urma unor reguli, şi nu după bunul plac al administratorilor.

„Neexistând un act normativ care să reglementeze modalitatea de închiriere a bazelor sportive și criteriile de utilizare, lăsând administratorilor dreptul discreționar de a decide cui și în ce condiții pune la dispoziție o bază sportivă, poate duce la situații în care accesul cetățeanului la infrastructura publică este blocat în mod abuziv”, se arată în expunerea de motive a actului normativ, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu