Închide meniul

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu: „Le batem de două ori și suntem campioni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 13:45

Reclamă
Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu: Le batem de două ori și suntem campioni!”

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / AS.ro

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu! Latifundiarul din Pipera își dorește cu ardoare ca, la finalul actualului sezon, FCSB să devină campioană, motiv pentru care și-a creat un plan prin care să-și atingă obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu

Gigi Becali consideră că echipa sa este cea mai valoroasă din campionatul românesc. În plus, o vede pe CFR Cluj principala contracandidată, a FCSB-ului, la titlul de campioană, deși liderul Ligii 1 este Farul Constanța.

„Acum, se poate întâmpla orice. Numai că important este că noi suntem mai valoroși. Dacă o bate Craiova pe CFR și câștigăm și noi cu CFR, deja suntem la egalitate de puncte.

Suntem la mâna noastră. Le batem de două ori și suntem campioni. Dacă nu, la revedere!

Reclamă

Eu nu comentez de alte echipe. Repet, la final vreau să fiu în fața lui CFR. Nu mi-e teamă. Eu cred că noi ne batem cu CFR, e echipa mai puternică”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene. Managerul general al roș-albaștrilor susține că această suspendare se trage de la meciul FCSB – West Ham, din grupele Conference League, la care suporterii bucureștenilor au avut scandări rasiste.

„Pe Arcul de Triumf putem juca, dar e mic. Primul meci din cupele europene va fi fără fani. De la meciul cu West Ham (n.r. se trage suspendarea). S-au auzit nişte scandări, era meciul cu Rapid după şi s-a scandat…. Reprezentantul FARE, acest ninja, care nimeni nu ştie cine e, a spus că au fost scandări rasiste şi pentru asta (n.r. dat suspendarea).

Reclamă 4 / 0/3

S-a primit o etapă cu porţi închise. Vom juca pe Arcul de Triumf atunci. Ce sens are să jucăm pe Arena Naţională acel meci?”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Marți, ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua să se rejudece.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?»”a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și