Închide meniul

Gigi Becali și-a făcut praf rivalele Dinamo și Rapid: „Dinamo a murit! Am bătut la Copos ca la varză!”. Patronul FCSB s-a dezlănțuit

Cosmin Cioboată Publicat: 23 august 2022, 21:59

Reclamă
Gigi Becali și-a făcut praf rivalele Dinamo și Rapid: „Dinamo a murit! Am bătut la Copos ca la varză!. Patronul FCSB s-a dezlănțuit

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali și-a făcut praf vechile rivale Dinamo și Rapid, spunând că „i-a trimis pe toți în faliment”. Patronul FCSB s-a dezlănțuit, amintind despre luptele duse cu „câinii” și giuleștenii în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera este convins că el a fost principalul „vinovat” din cauza căruia atât Rapid, cât și Dinamo, au traversat sau încă traversează momente grele.

Gigi Becali și-a făcut praf rivalele Dinamo și Rapid: „Am bătut la ei ca la varză!”

Gigi Becali și-a amintit inclusiv despre vechea rivalitate cu George Copos, fostul patronul al Rapidului. În plus, finanțatorul clubului din Berceni a lansat un avertisment către CFR Cluj, campioana ultimelor 5 sezoane din Liga 1.

„Care s-au pus cu Becali, am bătut la ei ca la varză. Dinamo a murit, pentru că au vrut să se bată cu mine singur și ei zece, câți au fost la un moment dat. Și eu am intrat în război cu toți, i-am biruit, i-am făcut praf pe toți zece.

I-am bătut pe toți ca la varză. Și după aia, la Rapid, am bătut la Copos ca la varză, i-am trimis pe toți în faliment. Toți cei care intră în luptă cu mine, bat la ei ca la varză. O să bat la CFR și la ei ca la varză. (Râde) Așa vă place vouă Becali”, a spus Gigi Becali, pentru Sport Total FM.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică. Nu este pentru prima dată când Gigi Becali anunţă că renunţă la apariţiile publice.

Gigi Becali vrea să renunţe să mai aibă apariţii publice. În trecut, Becali a încercat de mai multe ori să nu mai dea declaraţii. De fiecare dată, patronul FCSB a revenit asupra deciziei iniţiale.

Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică.

Reclamă 4 / 0/3

La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei.

Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și