Închide meniul

Gigi Becali şi-a găsit antrenor cu licenţă PRO! Cu cine va colabora Mihai Pintilii dacă decide să rămână „principal” la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 14:02

Reclamă
Gigi Becali şi-a găsit antrenor cu licenţă PRO! Cu cine va colabora Mihai Pintilii dacă decide să rămână „principal la FCSB

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Gigi Becali a rezolvat principala problemă de după demisia lui Nicolae Dică. Patronul lui FCSB şi-a găsit antrenor cu licenţă PRO, variantă la care va apela doar în cazul în care îl convinge pe Mihai Pintilii să rămână „principal” la vicecampioana României. Leo Strizu este soluţia gândită de latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu este antrenorul care ar putea să facă cuplu cu Mihai Pintilii pe banca lui FCSB, anunţă fanatik.ro. Acesta este fostul tehnician al „satelitului” roş-albaştrilor din Liga 2, Unirea Constanţa.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, şi-a găsit antrenor cu licenţă PRO. Vrea să îl aducă pe Leo Strizu

Fostul jucător al Rapidului şi al lui FC Braşov a pregătit-o în trecut pe echipa a doua a lui FCSB. Strizu (55 de ani) are licenţă PRO şi a pregătit-o pe Steaua 2, cum se numea atunci, în mai multe rânduri între 2008 şi 2011.

O să vedem ce facem cu Pintilii. Nu ne grăbește nimeni”, a spus Gigi Becali, care a luat în calcul chiar şi să îl readucă la echipă pe Laurenţiu Reghecampf. Acesta este pe picior de plecare de la Neftchi Baku.

Pintilii poate fi o singură lună antrenor principal la FCSB. După, îi expiră dispensa şi pe foaia tehnică trebuie trecut un antrenor cu licenţă PRO.

Reclamă

Mihai Pintilii a anunţat totuşi că nu este pregătit să fie „principal” la FCSB şi nu vrea să îi facă pe plac lui Gigi Becali, chiar dacă va câştiga meciurile cu Oţelul, FC U Craiova 1948, FC Botoşani şi Mioveni. A rămas ferm pe poziţii şi după victoria cu Rapid.

În primul rând e meritul lor. E meritul lor şi atât. Şi-au demonstrat lor că merită să fie la Steaua (n.r. FCSB). Am vorbit cu băieţii să începem foarte tare, să facem un pressing sus. Săpunaru având o vârstă, Grigore la fel. Le-am spus să stea mereu pe mingea a doua.

N-am fost numai eu. A fost Marius Popa, Neubert… tot staff-ul. Nu avem ce să facem, am zis: ‘Bă, trebuie să ne ridicăm’. Le-am dat plăcere la antrenamente, au venit suporterii la ei şi poate i-a motivat şi mai mult. Să dea Dumnezeu să câştig şi cu Galaţiul şi apoi veţi vedea (n.r. când a fost întrebat despre viitorul său).

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu va fi cel mai bun jucător, sper… a fost o perioadă mai grea şi sperăm să îşi revină şi să fie ca în seara asta.

O să vedem, o să lăsăm jucători acasă în Cupă. Vom merge cu cei care au jucat mai puţin, mai luăm şi de la echipa a doua şi să ne prezentăm. E mai important campionatul. Eu vreau doar să intrăm în play-off şi atunci vom vedea ce va fi. Atunci putem să calculăm şi să facem precizări cine va câştiga şi cine nu. E aproape play-off-ul. Victoria asta înseamnă foarte mult pentru ei ca moral„, a declarat Mihai Pintilii.

Nicolae Dică, „săgeţi” către Mihai Pintilii

La finalul derby-ului cu Rapid, Mihai Pintilii a declarat că echipa avea nevoie de o victorie de moral, şi totodată, a mărturisit că le-a oferit jucătorilor „plăcere la antrenamente”. Aceste afirmaţii l-au deranjat pe Nicolae Dică, care a ieşit ulterior la atac.

Fostul tehnician al FCSB-ului a declarat că cifrele înregistrate de jucătorii roş-albaştrii în derby-ul cu giuleştenii au fost sub cele reuşite în înfrângerea cu U Cluj. Totodată, „Dicanio” a mărturisit că va „ridica mână”, în momentul când Pintilii va înregistra cinci victorii consecutive, „recordul” său în ultimul mandat fiind de patru.

Eu îi felicit pentru victorie, m-am bucurat mult, și suporterii au avut un aport important.

Să arate ei că au făcut într-o săptămână cât nu am făcut eu în trei luni. Dar le transmit că cifrele de la meciul cu Rapid au fost mult sub cele care au fost la meciul cu Piteștiul, chiar și cu U Cluj.

Nu știu… să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, să arăt și eu ce am făcut la antrenamente, avem antrenamentele filmate. Vedem după unde a fost plăcerea și unde nu a fost. Ei să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna. La fel, să intre la anul în grupele Champions League, Doamne ajută, și ridic din nou mâna.

Reclamă

Știam dinainte ce a spus Pintilii… sunt mai multe lucruri pe care nu le pot vorbi aici. Nu vreau să se înțeleagă greșit că am ceva cu ei.

Nimeni nu mi-a reproșat nimic când eram acolo, o singură dată, la un grătar pe care l-am făcut la bază, mi-a spus Pintilii de ce ne apărăm cu doi oameni la faze fixe și i-am explicat, dar atât”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și