Închide meniul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

Publicat: 1 iunie 2024, 17:52

Reclamă
Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

Gigi Becali, Răzvan Rotaru şi Mihai Rotaru / Colaj Profimedia & Antena Sport

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu. Doi dintre cei mai vehemenţi contestatari ai regulii U21, cei doi patroni de la FCSB şi Universitatea Craiova vor fi nevoiţi să respecte în continuare regula celor de la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda presiunii puse de Gigi Becali, care are sprijinul unor nume importante precum Mihai Rotaru şi Neluţu Varga, regula U21 nu se va schimba.

Gigi Becali şi Mihai Rotaru, lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

Potrivit fanatik.ro, FRF nu are de gând să accepte modificarea regulii U21, care ar urma să se aplice pentru cel puţin încă două sezoane. Anunţul oficial urmează să fie făcut chiar de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după şedinţa de pe 3 iunie a Comitetului Executiv.

La un moment dat a apărut şi varianta eliminării obligării echipelor să folosească jucători U21. Echipele care doreau să promoveze tinerii ar fi urmat să fie recompensate, dar nici această idee nu este agreată de cei din Federaţia Română de Fotbal.

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc: „O imensă prostie”

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc. Regula U21 ar putea fi scoasă, iar selecţionerul naţionalei U21 nu e deloc de acord.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali şi Mihai Rotaru doresc eliminarea acestei reguli. De altfel, patronul FCSB-ului a comis un derapaj la adresa lui Dan Şucu şi a celorlalţi conducători care nu i-au susţinut propunerea în Adunarea Generală de la LPF.

”(n.r. Cum ți se pare noua regulă pentru jucătorii U21?) O mare prostie! O imensă prostie! Vom rămâne fără jucători la loturile naționale, dar asta e altă discuție.

Pentru mine, chestia asta este cea mai mare prostie. Asta e opinia mea și nu numai a mea. Nu vreau să mai insist pe acest subiect. Cum să mai crească jucătorii? O să crească înconjurați de 25 de jucători străini?

Reclamă

O sa fie doar doi jucători tineri, în fiecare lot, la toate echipele din România.

Eu așa prevăd. Dacă oferi niște bonusuri importante (n.r. de la FRF) probabil că și cluburile vor ține cont și vor apărea în felul ăsta mai mulți tineri jucători, pe la echipe.

Mai sunt șanse, doar în cazul ăsta, cu bonusurile”, a declarat Daniel Pancu la digisport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și