Închide meniul

Gigi Becali surprinde din nou: „O să ajutăm Craiova! Nu e normal?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 16:16

Gigi Becali surprinde din nou: O să ajutăm Craiova! Nu e normal?”

Gigi Becali, ironizat în direct la TV

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali surprinde din nou. Patronul FCSB a făcut o declaraţie la care nu se aştepta nimeni. Latifundiarul a prefaţat în stil caracteristic meciul Rapid – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e mulţumit de echipa lui după victoria cu Farul şi e convins că FCSB poate câştiga titlul sezonul acesta.

Gigi Becali surprinde din nou

Gigi Becali a explicat că o va ajuta pe Craiova pentru că FCSB va bate Rapidul. „Se bate cu Rapid pentru cupele europene. Noi o s-o ajutăm pe Universitatea Craiova. O să o ajutăm. Ei se bat cu Rapidul. Suntem prieteni. Nu e normal? Ei doar trebuie să bată Sepsi. Nu să facă la fel ca FC U Craiova 1948. Noi am bătut și ei au mâncat bătaie de la Sepsi. Să nu facă și ei la fel”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. De unde să știu eu? (n.r.: dacă îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu). N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Nu mă interesează capra vecinului. Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali îl elogiază pe Elias Charalambous

Finanţatorul FCSB l-a lăudat pe proaspătul antrenor al echipei, Elias Charalambous.

Reclamă

A venit omul și a făcut treabă. Văd ce joacă echipa. Dacă văd eu că face ceea ce face, mai mă bag eu? Păi, ce, sunt nebun? Dacă omul face treabă bună, pentru ce să mă mai bag? Dacă văd că, căruța se strâmbă, mă bag.

Dar omul văd că face treabă bună, nu că bună, extraordinară! Vorbesc cu jucătorii, îmi spun că le dă sfaturi. A dat zvâcul ăsta echipei. Tavi să joace în dreapta… a spus că și datorită sfaturilor lui Charalambous. E mare lucru! Atunci, să rămână aici și să facă treabă”, a declarat Gigi Becali.

Becali a fost entuziasmat de jocul echipei sale din meciul cu Farul, câştigat de FCSB cu 2-1. Becali a lăudat şi Farul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem cei mai buni dintre cei mai buni, că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că noi suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Gică, am văzut, era cam supărat, dar echipa lui a jucat. Numai că pe noi ne-a găsit într-o seară când nu aveai… ți-a spulberat tot. Farul este o echipă care joacă și ei au jucat și aseară, numai că nu ai ce să le faci”, a mai spus Gigi Becali.

Lupta pentru titlu este extrem de strânsă în acest sezon de Liga 1. Pe primul loc se află Farul Constanţa, cu 39 de puncte. Pe 2 e CFR Cluj, cu 38 de puncte, iar pe 3 e FCSB, cu 37 de puncte. Toate echipele de pe podiumul Ligii 1 au 4 meciuri disputate în playoff.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și