Închide meniul

Gigi Becali „taie în carne vie”! Patru plecări de la FCSB: „Pe Stoica, am avut 600.000 de euro!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 decembrie 2022, 19:45

Gigi Becali taie în carne vie”! Patru plecări de la FCSB: Pe Stoica, am avut 600.000 de euro!”

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel

Gigi Becali/hepta

Gigi Becali „taie în carne vie”! Finanțatorul FCSB-ului a anunțat că vrea să scape de Marco Dulca, Radu Boboc, Andrei Dumiter și Ianis Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Gigi Becali „taie în carne vie”! Patru plecări de la FCSB

„Latifundiarul din Pipera” susține că, în această iarnă, vrea să scape de Marco Dulca, Radu Boboc, Andrei Dumiter și Ianis Stoica. Ba mai mult, acesta spune că, pentru cel din urmă, a avut o ofertă de 600.000 de euro, însă jucătorul nu a fost de acord cu propunerea.

„Vreau să mai scap de Dulca. Boboc și Dumiter. Îi împrumutăm, dacă putem. I-am spus lui Gică dacă îl vrea pe Boboc. Pe Dumiter îl dau gratis. Am avut, pe Stoica, 600.000 de euro și nu a vrut să se ducă in Mexic. Ați văzut fotbalul cum este… Dinamo săracii… Eu am făcut minuni..

Ați văzut că până la urmă, dacă intră în faliment, mai rău iese. Mai bine să ieși din insolvență, decât din faliment. Mă refer la Dinamo”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro

Reclamă

Gigi Becali: „Mă interesează doar victoria!”

Totodată, omul de afaceri spune că nu acceptă altceva decât o victorie, din partea FCSB-ului, în derby-ul cu CFR Cluj.

„Având în vedere forma în care ne află, vreau o victorie. Apoi vreau și locul 2, la final de an. Cu CFR, nu mă interesează niciun fotbal, ci doar victoria. În celelalte meciuri mă interesează ce se joacă. Adică, dacă nu am posesia cu echipele mici, mă deranjează. Trebuie să ai o strategie”, a mai spus Gigi Becali.

Partida FCSB – CFR Cluj este programată astăzi, 15 decembrie, de la ora 20:00, pe „Arena Națională”.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start de la FCSB – CFR Cluj

FCSB: A. Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: Ducan – Haruț, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila
Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele

Recomandări
  • Gigi Becali a anunțat patru plecări de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și