Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman! Când va reveni „Mbappe” pe teren

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 12:04

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman! Când va reveni „Mbappe pe teren

Gigi Becali, ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman. Patronul de la FCSB a dezvăluit că extrema de 25 de ani a plecat să se trateze la vraciul Marijana, din Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 al duelului cu Voluntari, din ultima etapă. „Mbappe de România” a fost înlocuit de Octavian Popescu.

Gigi Becali, ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman i-a cerut permisiunea de a pleca la vraciul Marijana. Patronul de la FCSB a mărturisit că accidentarea extremei stânga nu este una gravă, şi acesta nu va lipsi de la niciun meci al roş-albaştrilor.

În ciuda declaraţiilor lui Mihai Stoica, Becali a declarat că Florinel Coman va evolua în duelul cu Petrolul, din următoarea rundă de Liga 1. MM declarase iniţial că „Mbappe” ar putea rata chiar şi derby-ul cu Rapid, de peste două etape.

„Păi, mi se pare că pleacă astăzi, acum, a plecat la Marijana. A plecat sau pleacă că m-au întrebat dacă îl las. Da, mă, să meargă, care-i treaba… A făcut RMN-ul ăla și bine că a ieșit (n.r. de pe teren), bine că a vrut să iasă. Nu e niciun fel de problemă, sâmbătă o să joace„, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, din acest sezon. Extrema stânga a bifat 16 meciuri în această stagiune, marcând cinci goluri şi oferind şapte pase decisive.

Duelul dintre Petrolul şi FCSB va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre Florinel Coman

Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB şi a spus că Florinel Coman are ruptură. Oficialul de la FCSB a spus că accidentarea lui Florinel Coman este una gravă şi că acesta va fi trimis la Belgrad, pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic.

Reclamă 4 / 0/3

MM a declarat că, în mod sigur, Florinel Coman va lipsi de la derby-ul cu Petrolul, din runda viitoare.

„Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă. Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură.

Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și