Închide meniul

Gigi Becali, val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid: „Sunt băiat bun, îl las!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2023, 16:32

Reclamă
Gigi Becali, val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid: „Sunt băiat bun, îl las!

Gigi Becali a lansat un val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a lansat un val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid. Patronul de la FCSB a spus, ironic, că îl va lăsa pe Dan Şucu să îl ia pe kosovar la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gigi Becali a lansat o ironie şi la adresa jucătorului, despre care a spus că a jucat în meciul cu Sepsi ca Dorin Rotariu, aluzie la evoluţiile slabe ale jucătorului de la FCSB.

Gigi Becali, val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid

A, lasă să îl ia Rapidul atuncea. Nu mai, îl las… Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite pe ăsta îl las pe ei să-l ia. Sunt băiat bun. Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Ermal Krasniqi

Dan Şucu a confirmat că vrea doi jucători din Liga 1. Unul dintre ei este Ermal Krasniqi, jucător pe care a pus ochii şi Gigi Becali. Celălalt jucător pe care Şucu îl vrea la Rapid este Tudor Băluţă, de la campioana Farul.

Dan Şucu anunţă o revoluţie mare la Rapid în pauza de iarnă, pentru a forţa o revenire în lupta la titlu. Şucu a anunţat deja loviturile pe care le pregăteşte.

Reclamă

Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluță de la Farul. Un jucător cu un potențial uriaș, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebați de sume, nu mă întrebați de negocieri, știți că îmi place să vorbesc cât mai puțin. Ne interesează Krasniqi și Băluță, nu înseamnă însă automat că aceștia vor veni la Rapid. 

Există un întreg proces de negociere cu cluburile și jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

Vrem foarte mult să ajutăm și echipa națională, vrem foarte mult jucători care să fie și eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa națională cu fotbaliști importanți, care să pună umărul pentru o performnață la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potențial…„,  a spus Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj

Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică. Ăla din stânga ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și