Închide meniul

Gigi Becali vinde FCSB și dacă ia titlul! ”O dau pe 40 de milioane, am trei cumpărători”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 23:55

Reclamă
Gigi Becali vinde FCSB și dacă ia titlul! ”O dau pe 40 de milioane, am trei cumpărători”

Gigi Becali vinde FCSB și dacă ia titlul

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali vinde FCSB și dacă ia titlul în Liga 1, după opt ani. Patronul roș-albaștrilor susține că prețul va rămâne 40 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali a anunțat și că are trei cumpărători, care ar fi dispuși să plătească 40 de milioane de euro. Simion Apreutese a fost primul care a vrut să achite 25 de milioane de euro, primul preț cerut de Becali.

Gigi Becali vinde FCSB și dacă ia titlul

”Dacă luăm titlul, echipa e vândută cu 40 de milioane, nu cu 25. Eu nu mai vreau. Dacă am spus aşa, aşa o să fac. Am trei cumpărători. Nu vreau să mai fiu la mâna… şi asta contează.

Stai să vedem dacă e discriminare. Mă chemaţi la Comisii, am spus o părere. Cine eşti tu să mă chemi la Comisii. Am fost europarlamentar, mi-am spus părerea.

MM e preşedinte de club, acum să văd ce e. Ori 25, ori 40. Scap, nu mai am treabă. Îmi spui tu mie că mă trimiţi la Comisii? Cine eşti tu să trimiţi la Comisii?! Nu se ghidează după nimic”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali

La începutul lunii mai, Gigi Becali a avut o ofertă de 25 de milioane de euro pentru a vinde FCSB. Apreutese a vrut însă să cumpere și Palatul patronului echipei din Berceni.

„A fost după meciul cu Rapid. Patronul echipei, Gigi Becali, a ieşit pe un fond destul de gânditor pentru el. A avut nişte palpitaţii în seara aia. Asta mi-a spus când m-am întâlnit cu el, pentru prima dată s-a gândit şi la sănătatea lui.

Eu sincer mă gândeam că face declaraţia aşa, pentru că au fost nişte probleme de arbitraj. S-a săturat puţin de tot ceea ce se întâmplă în arbitrajul românesc. M-a sunat prietenul meu, i-am zis că nu cred că poate fi aşa, dar am zis că pot să vorbesc cu Victor Becali.

Reclamă 4 / 0/3

S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și