Închide meniul

Gigi Becali vrea ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj: „Afară cu el acum! Numai tâmpenii a făcut!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 16:29

Gigi Becali vrea ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj: Afară cu el acum! Numai tâmpenii a făcut!”

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali (64 de ani) vrea ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj! Patronul clubului FCSB a avut un discurs dur la adresa arbitrului Andrei Chivulete, despre care spune că ar trebui scos din arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Andrei Chivulete s-a aflat la centrul partidei Sepsi – FC U Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1, pe care a oprit-o din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Gigi Becali vrea ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj

Gigi Becali susține că Andrei Chivulete ar trebui scos din arbitraj, deoarece, în opinia sa, a greșit în momentul în care a oprit partida dintre Sepsi și FC U Craiova.

„Asta e România. Pierzi meciul pe temă de rasism și xenofobie… Păi dacă nu există în Regulament, cum îl oprești?! Arbitrul… Afară cu el acum! Că nu există în Regulament.

Și mai vii la Comisie și mai și respingi! Scrie numai rasism! Oprești meciul pentru xenofobie? Dă-l afară! Numai în România se poate întâmpla așa ceva. E o tâmpenie. De capul cui s-a luat decizia?

Reclamă

Atâția ani nu ajung. Să oprești un meci că a strigat ăla. Bine mă, afară din țară! Lasă să zică. Care e problema? De ce oprești meciul? Asculți tu ce zic ăia!

(n.r. despre partida UTA – FCSB 3-1, pe care Chivulete a arbitrat-o) Numai tâmpenii a făcut! I-a lăsat că a avut înțelegere cu ei: «Lasă, bă, intrați la rupere!». La rupere a fost. Galben nu, galben, talpă, galben nu! Fault de roșu, n-a dat, nici galben n-a dat… Ăștia nu sunt arbitri!”, a declarat Gigi Becali.

Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova

Deși, inițial, Sepsi a avut câștig de cauză în „războiul” cu FC U Craiova, Comisia de Disciplină hotărând ca meciul să fie câștigat, la „masa verde”, de covăsneni, Comisia de Recurs a decis ca partida să se rejoace.

Reclamă 4 / 0/3

„Credeți că mai e de comentat ceva? E ceva incredibil! Înseamnă că nu mai există regulament în țara asta, nu mai există omenire, nu mai există nimic!

Nu e vorba de rejucare, că, de rejucat, rejucăm, nu e nicio problemă. Nu ne e frică de Craiova! Dar, credeți-mă… înseamnă că xenofobia poate oricând… să strige oricine pe stadioane. Pot să facă orice. Regulemntele nu există. Există un singur regulament… s-a aplicat o nouă lege, legea junglei și legea domnului Mititelu, care, de două săptămâni, tot zice că sută la sută o să se rejoace, că el știe. Înseamnă că el a decis și rejucăm după legea lui.

Așa ceva nu se poate! Ce facem? Fiecare facem ce vrem, strigăm ce vrem? Poate că așa o să se întâmple, Doamne ferește, o să avem 2 sau 3 la 0, la pauză, cu o echipă, suporterii lor o să strige contra noastră, arbitrul va opri meciul, apoi vom rejuca de la 0-0.

Înseamnă că nu există niciun regulament! Înseamnă că suntem alături de xenofobie, suntem alături de acești oameni care vin pe stadioane și strică toată atmosfera. Ei fac ce vor, iar legea nu se aplică.

Respect maxim domnului observator și domnului arbitru care chiar au aplicat regulamentul. Când o să avem și noi un regulament? Cred că niciodată. Suntem în 2023”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, despre decizia de rejucare a meciului cu FC U Craiova, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și