Închide meniul

Gigi Becali vrea FC Voluntari – FCSB pe Arena Națională: „Nu vrem pe Giulești, nici la Ploiești, nici la Giurgiu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 20:45

Gigi Becali vrea FC Voluntari – FCSB pe Arena Națională: „Nu vrem pe Giulești, nici la Ploiești, nici la Giurgiu!

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea FC Voluntari – FCSB pe Arenă, în penultima etapă din play-off. Ilfovenii au anunțat în cursul zilei de joi că vor juca meciul respectiv pe Giulești, din cauza indisponibilității stadionului lor obișnuit. Becali a refuzat însă această variantă și este acoperit de regulamentul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că nu vrea ca meciul FC Voluntari – FCSB să se dispute pe alt stadion în afară de Arena Națională.

Gigi Becali vrea FC Voluntari – FCSB pe Arenă: „Nu jucăm nici pe Giulești, nici la Ploiești, nici la Giurgiu!”

Latifundiarul din Pipera a amintit faptul că, potrivit regulamentului FRF, echipa gazdă avea obligația să anunțe stadionul cu 10 zile înaintea partidei. Cum mai sunt numai 9 zile până la ora de start a partidei, ilfovenii vor fi nevoiți să le ceară acordul celor de la FCSB.

Becali a declarat că nu vrea să mai joace pe Giulești, așa cum anunțase la începutul săptămânii, în legătură cu derby-ul cu CFR Cluj. Declarațiile lui Gigi Corsicanu și Mugur Bolohan l-au făcut să se răzgândească pe finanțatorul „roș-albaștrilor”.

„Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei a spus lucrurile astea (n.r. – rapidiștii), nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm.

Reclamă

Ei trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul. Noi suntem de acord doar cu Arena Națională.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ploiești, Giurgiu și Arena Națională, celelalte stadioane luate în calcul de FC Voluntari pentru meciul cu FCSB

Ploiești, Giurgiu și Arena Națională sunt celelalte alternative luate în calcul de conducătorii lui FC Voluntari. Pentru a juca pe Arenă partida cu FCSB, ilfovenii trebuie să plătească chiria în avans, în valoare de 35.000 de euro.

Oficialii de la Voluntari au refuzat inițial această obligație, spunând că vor plăti după meci, mai scrie sursa citată. Primăria București n-a fost de acord cu acestă propunere, care nu intră în Protocolul de închiriere a celui mai mare stadion din România.

Reclamă 4 / 0/3

Ilfovenii încep lucrările de reamenajare ale stadionului. Decizia a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

„La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”,au anunţat ilfovenii.

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur

Ioan Andone susține că are informații că FCSB va fi lăsată în sfărșit să joace pe stadionul Ghencea. Fostul antrenor crede așteptarea lui Gigi Becali nu va mai dura mult!

„Eu zic că e o chestiune de timp până revine FCSB în Ghecea. Și poate va juca și constant acolo în viitor. Stiu eu ceva! De-abia asteapta fanii FCSB-ului sa se intoarca in Ghencea, sunt convins ca isi doresc”, a spus Ioan Andone.

În Ghencea, FCSB vrea sa joace meciul decisiv cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, care ar putea fi cu titlul pe masă. Partida e programată pe 21 mai. CSA Steaua nu are niciun meci programat „acasă” în perioada respectivă, nici la fotbal, nici la rugby.

În cazul în care varianta „Ghencea” pică, derby-ul FCSB – CFR Cluj are șanse mari să se joace la Buzău.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și