Închide meniul

Gigi, îl vrei la FCSB? Un fost campion cu CFR Cluj, cu gândul la postul de antrenor al roș-albaștrilor: „M-a vrut ca jucător, nu se știe niciodată!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 15:24

Gigi, îl vrei la FCSB? Un fost campion cu CFR Cluj, cu gândul la postul de antrenor al roș-albaștrilor: „M-a vrut ca jucător, nu se știe niciodată!

Gigi Becali insistă pentru un jucător din Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi, îl vrei la FCSB? Tony da Silva (41 de ani), dublul campion al României cu CFR Cluj, a dezvăluit că nu exclude o posibilă colaborare cu Becali, pe banca roș-albaștrilor. Fostul fundaș portughez se află la începutul carierei de antrenor și se gândește inclusiv la o revenire în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor, după plecarea lui Nicolae Dică. În ultimele zile, patronul FCSB a vorbit despre mai multe variante pentru banca tehnică, dar până acum nu s-a concretizat nimic.

Gigi, îl vrei la FCSB? Un fost campion cu CFR Cluj nu exclude să antreneze formația roș-albastră

Între timp, Tony da Silva a aflat de situația de la FCSB și a făcut un anunț răsunător. Fostul fundaș al lui CFR Cluj din perioada 2007-2010 și-a amintit că Gigi Becali l-a dorit pe vremea când era jucător. Acum, portughezul ia în calcul o posibilă aventură la cârma roș-albaștrilor, dacă latifundiarul din Pipera îl va considera potrivit.

Tony da Silva a recunoscut că la un moment dat a primit o ofertă din fotbalul românesc, dar a refuzat-o.

„Am fost alături de Toni Conceicao, îl știți bine și voi, la naționala Camerunului. Am luat licența de antrenor UEFA Pro, dar muncesc să iau și A, și B în Portugalia.

Reclamă

Poate mă voi întoarce în România. Am avut o oportunitate, într-adevăr, dar eram în plin campionat al Africii și nu era momentul să-l abandonez pe omul care m-a lansat, să-l las baltă și să las și grupul pe care-l aveam atunci. Am un obiectiv în viață, clar, dar nu sunt disperat.

Mă așteptam la mai mult de la Petrolul și de la FC Argeș. La FCSB, Gigi tot cheltuiește bani și pune mare presiune pe jucători și pe antrenori.

Păcat pentru el, că bagă bani, dar ar trebui să fie echilibrat emoțional. M-a vrut ca jucător. Acum, ca antrenor, nu se știe niciodată. Trebuie să fim profesioniști, cu educație și respect putem lucra oriunde”, a spus Tony da Silva, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Da Silva a câștigat titlul în Liga 1, alături de CFR Cluj, în 2008 și 2010.

Mihai Pintilii a făcut show la conferință, înainte de FCSB – Rapid

Mihai Pintilii a făcut show la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor a fost pus pe glume înaintea derby-ului de pe Arena Națională. FCSB – Rapid se joacă duminică seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Pintilii se ocupă de banca tehnică a vicecampioanei după plecarea lui Nicolae Dică, dar spune că încă nu se simte pregătit să devină principal. Întrebat despre ce antrenor și-ar dori să vină la club, pentru a colabora cu el, fostul mijlocaș a oferit un răspuns savuros.

Conștient de faptul că Gigi Becali își dorește ca echipa să aibă posesia mingii, Mihai Pintilii a oferit două nume răsunătoare din fotbalul mare. Pintilii a spus, în glumă, că s-ar bucura enorm să-i vadă pe Pep Guardiola sau Carlo Ancelotti la cârma FCSB-ului.

„(N.r. – Despre noul antrenor) Da, aștept să vină, să fie instalat, să-l primim cu brațele deschise și să ne ducă unde ne e locul. Am zis și mai repet. Mai durează până să ajung eu antrenor principal la această echipă. E normal să fiu lângă ei, dacă am fost jucători și am fost în vestiar cu ei tot timpul.

Orice problemă au, mi-au zis-o și am încercat să-i încurajez și le-am dat și soluții. E și normal să vorbească frumos despre mine. Dar încă nu sunt pregătit să le fiu antrenor. S-ar schimba multe, ar trebui să mă schimb eu total și situația e diferită de tot ce se întâmplă.

Mihai Pintilii, pus pe glume: „Să vină Guardiola, să avem posesia”

(N.r. – Ai mai vorbit cu Dică?) Da, m-a sunat a doua sau a treia zi, am avut o discuție amicală cu el. Știu ce a lăsat la echipă, am fost aici. (N.r. – Cu ce antrenor ți-ar plăcea să lucrezi la FCSB?) Guardiola sau Ancelotti. Îmi pui o întrebare la care chiar nu ți-aș putea răspunde, nu știu.

Reclamă

Stilul nu-l găsim niciodată, aici depinde de antrenor. Mi-e greu să dau un nume, ca să nu se supere ceilalți. Mai bine mă abțin. (N.r. – La FCSB se cere posesia) V-am zis, Guardiola, să avem posesia. Mi-aș dori din suflet”, a spus Mihai Pintilii, la conferința de presă.

Recomandări
  • Gigi, îl vrei la FCSB? Un fost campion cu CFR Cluj nu exclude o aventură pe banca roș-albaștrilor
  • „M-a vrut ca jucător, nu se știe niciodată!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și