Închide meniul

Giovanni Becali a făcut anunţul despre viitorul lui Dan Petrescu. Ce au discutat în miez de noapte, după Farul – CFR Cluj 0-3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:05

Giovanni Becali a făcut anunţul despre viitorul lui Dan Petrescu. Ce au discutat în miez de noapte, după Farul – CFR Cluj 0-3

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj

Dan Petrescu, la un meci în Gruia / Profimedia

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu. Agentul de jucători este convins că „Bursucul” nu ia în calcul să plece de la CFR Cluj, indiferent ce oferte primeşte. „E culcuşul lui preferat”, a precizat vărul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este campioana ultimilor cinci ani din România. Tocmai a învins-o categoric pe Farul lui Gică Hagi şi a urcat pe primul loc în Liga 1.

Giovanni Becali, convins că viitorul lui Dan Petrescu este la CFR Cluj

El la CFR Cluj va sta tot timpul! Sigur, sigur, sigur! La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo, sunt niște probleme, dar văd că CFR-ul e pe drumul bun„, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali a recunoscut că a fost sunat de Dan Petrescu chiar după meciul cu Farul, de la Ovidiu. Au purtat o discuţie în miez de noapte.

M-a chemat ieri la 1 noaptea și m-a întrebat, că a auzit că am fost la stadion. Și i-am zis: ‘Am fost să văd niște jucători de-ai tăi!’. ‘Hai, mă, lasă, că știu eu pentru cine ai fost!’. Adică el și-a dat seama, îți dai seama.

Reclamă

Văd că au ghicit niște jucători buni. Și acest kosovar, și Birligea… Au luat jucători tineri„, a spus impresarul.

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029. „Bursucul” va pregăti echipa din Gruia în următorii șase ani.

Dan Petrescu s-a înțeles de mai multă vreme cu Neluțu Varga asupra detaliilor contractului, însă antrenor nu semnase încă niciun act formal. Din informațiile AntenaSport, „Bursucul” a pus semnătura pe contract marți, 27 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Și în acest sezon, trupa lui Dan Petrescu este favorită la câștigarea titlului de campioană. Clujenii sunt calificați și în primăvara europeană, acolo unde se vor duela cu Lazio, în Conference League.

Dan Petrescu a scris istorie pe banca lui CFR Cluj. „Bursucul” și-a început cel de-al treilea mandat în Gruia la startul acestui sezon. Pe banca clujenilor, tehnicianul a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1 (2018, 2019, 2020 și 2022) și a obținut trei calificări în primăvara europeană.

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu

Mihai Stoica își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj. Managerul general al roş-albaştrilor spune că Petrescu are un „ochi” extraordinar la jucători.

CFR Cluj a învins-o în mod categoric pe Farul Constanța, scor 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1. Evoluţia lui Krasniqi l-a făcut pe Mihai Stoica să spună că Petrescu a ales din nou bine.

„Chiar eram curios dacă CFR se va exprima mai bine fără Deac și s-a descurcat, a fost mai fluentă. Mereu aveam impresia că atunci când era Deac pe teren toți așteptau o fază fixă pe care să o bată Deac. Dacă e Krasniqi cel de la meciul cu Farul, înseamnă că Petrescu iar a avut ochi așa cum a avut și pentru Boateng, luat tot cum a fost Krasniqi.

Eu îl știu pe Petrescu, la el contează mult cum te antrenezi. Dacă te antrenezi bine, corespunzător, joci la el. CFR Cluj are atacanţi numai unul și unul, deși joacă cu un singur atacant. Deci e Krasniqi, e Debeljuh, care a fost accidentat, e Rangel Janga, e Malele, e Maglica, iar Jefte e împrumutat.

Deci vorbim de jucători cu cifre. Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai este atunci? Dan Petrescu nu e un antrenor bun, e un antrenor genial”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu, pe primul loc în Liga 1 cu CFR Cluj
  • Ce a spus Giovanni Becali despre antrenorul campioanei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și